/Timis/Agentie imobiliara

StoVision360- Tururi virtuale 360

Strada Arinului nr.92, Timișoara 307160, România

StoVision360- Tururi virtuale 360
Agentie imobiliara
5
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6VG+49 Timișoara, România
+40 771 177 049
stovision360.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marius blidariu
Marius blidariu2 ani în urmă
Foarte prompți și de mare ajutor.
Claudiu guran
Claudiu guran2 ani în urmă
Totul a decurs repede și cu profesionalism.
Miklos roland
Miklos roland2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta cu aceasta agentie . Sergiu s-a ocupat de negociere si de actele notariale.
Recomand cu placere.
Corina Hopulele
Corina Hopulele2 ani în urmă
Am avut 2 colaborari cu Sergiu , una in calitate de cumparator in 2020 si una in calitate de vanzator in 2021.Sunt foarte multumita de calitatea serviciilor. Sergiu este cel mai bun agent imobiliar cu care am lucrat: foarte muncitor, onest si dedicat intereselor clientului .
Eugen Grigorescu
Eugen Grigorescu2 ani în urmă
Experiența căutării unei case pe site-urile de imobiliare nu a fost extraordinara, am dat de multe anunțuri unde nu existau suficiente poze sau erau poze făcute complet anapoda. Am întâlnit galerii cu poze puse invers, neclare, poze duble etc.
Casa reprezentată de Sergiu, pe care am sfârșit să o luăm, a fost și prima vizitată. Am ales sa o vizităm pentru că am avut ocazia sa ne dam seama dacă ne place, făcând turul ei virtual, un tur bine realizat, clar, în care am putut vedea terenul, exteriorul casei, toate camerele și holurile. Prin comparație am avut reticențe la multe alte case care sunau bine in descriere dar nu știam exact cum arată, cum e terenul etc. și nu aveam timp să umblăm de nebuni pentru toate casele care păreau să aibă ceea ce căutam. Am avut experiențe neplăcute cu alte câteva anunțuri de care am fost interesați unde am fost alergați din urmă să venim la ora cutare să vedem casa că altfel se dă, sau unde am sunat și tot sunat și niciun agent nu ne-a contactat.
Sergiu a fost amabil, a followed-up cu noi, ne-a propus alte variante când am avut reticențe și ne-a ținut casa rezervată, la cerere, până când am convenit să o revedem și să facem decizia sa o luăm. Iar prezentarea casei încă din anunț a fost cel mai de apreciat lucru.
Totodata Sergiu a luat parte la tot procesul semnarii documentelor si ne-a raspuns prompt la toate intrebarile pe care le-am avut.
Deea C
Deea C2 ani în urmă
Dupa 1 an de cautat casa prin alte agentii, am gasit cu ajutorul lui Sergiu intr-o saptamana 🙂 Faptul ca am putut vedea proprietatile prin turul virtual ne-a ajutat foarte mult. Sergiu a venit la casa de cate ori a fost nevoie si avut rabdare cu noi. Recomand 100%!
Cosmin Oarga
Cosmin Oarga2 ani în urmă
Sergiu ne-a ajutat sa gasim casa, a negociat cu proprietar, a rezolvat si la notar.
Paul Toto
Paul Toto2 ani în urmă
Super profesionisti si de incredere!!!
Locații recomandate