/Sibiu/Agentie imobiliara

Agenția Imobiliară Paltinul

Bulevardul Mihai Viteazul 20, Sibiu 550365, România

Agenția Imobiliară Paltinul
Agentie imobiliara
5
156 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5H4+4W Sibiu, România
+40 788 273 443
paltinul.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lacrimioara Faghi
Lacrimioara Faghi2 ani în urmă
Foarte profesionalisti, servicii de calitate și oameni de calitate. Multumim pentru tot ce ați făcut pentru noi. Nota 10!
Ada Simion
Ada Simion2 ani în urmă
Agentie imobiliara cu oameni profesionisti, orientati catre imbinarea perfecta dintre oferta proprietarilor si solicitarile si confortul viitorilor chiriasi sau proprietari. Felicitari pentru atitudine! Recomand pentru orice tranzactie imobiliara.
Ioan Campeanu-Lacatus
Ioan Campeanu-Lacatus2 ani în urmă
Pentru a doua oara in business cu agentia imobiliara Paltinul , in calitate de cumparator de data asta a unui apartament in Sibiu si din nou am gasit satisfactie deplina . Recomand cu multa caldura agentia imobiliara Paltinul tuturor celor care sant sau vor fii pe marketul imobiliar , pentru profesionalismul si calitatea serviciului de care echipa Paltinul a dat dovada de fiecare data . O mentiune speciala pentru Cristina Puscas care a contribuit din plin la finalizarea cu succes a acestei tranzactii .
Menchiu Silviu
Menchiu Silviu2 ani în urmă
Personal cu bun simt, amabil și corect in realizarea demersurilor organizatorice !
Sorin Tudor
Sorin Tudor2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite!
Recomand!
Cosmin Cosmin
Cosmin Cosmin2 ani în urmă
O echipa de profesionisti, mereu receptivi la cele dorite de clienti si foarte implicati, mai ales dna Sarbu Maria care ne-a inteles nevoile in ceea ce priveste inchirierea unui imobil, ne-a tratat cu seriozitate, promptitudine, implicare si amabilitate. Multumim pentru serviciile oferite si mult succes in activitatile viitoare.
Nicusor Radescu
Nicusor Radescu2 ani în urmă
Despre agentia imobiliara Paltinul numai de foarte bine, oameni seriosi, profesionisti. Maria, Cristina, persoane deosebite care vor doar sa te ajute si sa-ti poata oferi sfaturile necesare pentru a lua o decizie buna! A fost o experienta frumoasa sa reusesti sa vanzi bine un apartament in vremuri de pandemie.
Sanatate maxima sl multe, multe succese profesionale si personale!
Mihaela Miky
Mihaela Miky2 ani în urmă
O agentie de incredere si de profesionisti, mai ales dna Sarbu Maria cu care am avut placerea de a colabora in achizitia unui imobil. Este o adevarata profesionista, dedicata meseriei, de incredere, care intelege nevoile clientului, chiar si daca acesta este mai pretentios, asa ca mine 😁. Maria, imi permit sa ma adresez asa, deoarece consider ca s-a creat o legatura, iti multumesc pentru timpul acordat si efortul depus pentru a imi gasi ceea ce mi-am dorit. Recomand cu caldura aceasta agentie si pe agentii sai.
Locații recomandate