/Prahova/Agentie imobiliara

Refinder

Agentie imobiliara
3.2
12 recenzii
8 comentarii
+40 733 406 405
refinder.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalina Agachi
Catalina Agachi2 ani în urmă
Claudia todor
Claudia todor2 ani în urmă
Foarte grav! Agentul lor ,dl Cezar Georgescu preia anunturi de la proprietari fara sa ii informeze,si le creste pretul-cazul meu cu 3000 euro!!! Am descoperit intamplator .in afara de asta,nimeni din agentie nu s-a revoltat pentru atitudinea acestui domn,care a indraznit sa-mi negocieze pretul cu clienta si sa-mi spuna ca nu am dreptul sa hotarasc eu daca imi place pretul lui sau nu.
Alexander Alexander
Alexander Alexander2 ani în urmă
Cei mai neprofesionisti. Inseamna ca nu au nevoie de bani daca refuza sa colaboreze cu clientii. Nu recomand aceasta agentie. Si daca le zic sa colaboreze nici macar nu onoreaza clientii sa ii sune sa le promoveze anuntul. Mor cand aud la telefon agenti imobiliari care te suna ei pe tine sa colaborezi. E bine sa le dai cu flit. Asta e unu mananca pomana la toti.
Adrian Burlacu
Adrian Burlacu3 ani în urmă
anunturile companie nu corespund cu realitatea imobilului
Mandu Lizeta
Mandu Lizeta4 ani în urmă
Nu recomand aceasta agenție. Lipsă de profesionalism al colaboratorilor sau angajaților. Insistă sa obțină comisioane și de la cumpărătorii care nu au angajat agenția să-i reprezinte. Văd că acest comportament sa generalizat. Agenții care au fost angajați de vânzători să-i reprezinte vor să obțină comisioane și de la cumpărătorii care apelează telefoanele postate pe site-uri de imobiliare.
Andreea Rizea
Andreea Rizea2 ani în urmă
Laurentiu Ene
Laurentiu Ene2 ani în urmă
Daniel Minca
Daniel Minca2 ani în urmă
Locații recomandate