/Prahova/Agentie imobiliara

Pensiunea Casa Bogdan

Strada Izvoarele 39, Azuga 105100, România

Pensiunea Casa Bogdan
Agentie imobiliara
4.9
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CHVJ+XH Azuga, România
+40 724 213 810
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Suciu gabriel
Suciu gabriel2 ani în urmă
Un loc deosebit....gazde primitoare.Recomand
Rares Cheseli
Rares Cheseli2 ani în urmă
Excelenta locatie. Am închiriat toată vila pentru un grup de 12 persoane pentru o perioadă de 4 nopți. Camerele sunt foarte curate, spațioase cu baie în fiecare cameră. Bucătăria este de asemenea foarte bine utilată. Are și un foișor și un balansoar excelente pentru relaxare. Am avut parte de intimitate pe tot parcursul sejurului, iar proprietarul a fost foarte amabil si primitor.
Liliana Radulescu
Liliana Radulescu2 ani în urmă
O pensiune f frumoasă, curată, dotată cu absolut tot ce ai nevoie,gazdă f atentă la detalii pt a te simți cât mai bine!Aș spune totul de nota 10!!!
Mihnea Atintisan
Mihnea Atintisan4 ani în urmă
Pensiunea este dotata cu absolut tot ce ai putea avea nevoie pentru un sejur reusit. Atentia la detalii se vede fara efort. Gazdele au fost cât se poate de discrete și de amabile.
Veronica negut
Veronica negut4 ani în urmă
Dimineti in cant de mierle si seri pline de farmec. Un loc cald si primitor! Langa partia de ski Sorica, telegondola si pastravaria Azuga.
Gabriel Manea (omoroka)
Gabriel Manea (omoroka)5 ani în urmă
Recomand cu caldura aceasta vila, gazda precum si locatia!

Vila este situata in capatul unui drum asfaltat, intr-o locatie foarte linistita, marginita de padure. Dispune de o sala de mese spatioasa dotata foarte bine.. In bucatarie veti avea placuta surpriza de a gasi cafea, ceai, nuci, fursecuri din partea casei. In Azuga nu veti gasi foarte multe restaurante (de fapt e unul singur la care merita sa mancati) asa ca veti aprecia dotarile acestei bucatarii :)

Regula casei este de a folosi papuci in interiorul vilei si nu incaltarile de strada, lucru apreciat de cei care tin la curatenie, inclusiv de noi. Camerele sunt bine dotate, inclusiv cu uscator de par, sunt curate si foarte bine intretinute iar baile nu miros.

Am mai putut observa un foisor foarte dragut, gratar pentru pasionatii acestui fenomen si posibilitatea de a intra in padure.

Parcarea vilei necesita oarecare aptitudini din partea soferului dat fiind drumul de acces nu foarte lat. Exista insa si optiuni alternative pentru cei nu foarte priceputi in manuirea volanului asa ca n-o consider un minus.

Recomand deci aceasta vila care spala un pic rusinea serviciilor proaste de pe Valea Prahovei, unde am avut parte de foarte multe experiente neplacute de-a lungul timpului.

Felicitari Casa Bogdan!
Elena N
Elena N2 ani în urmă
Nota pe Booking e 9.7 si o merita din plin
Am avut cazare in timpul saptamanii de luni pana joi ca sa fie mai liber iar supeiza placuta a fost ca am avut toata vila la duspozitia noastra .
Este la 1 km maxim de mers pe jos de partia de sanius si la vreo 700 m de cea de schi.
Este foarte curat, utilat cu absolut tot ce ai nevoie , camere mari si spatioase, caldura , acces la bucatarie super bine gandita cu un open space de luat masa . Foarte frumos decorat si cu mult bun gust in interior .
Accepta vouchere de vacanta .
Gazda super draguta, am tinut legatura pe whatsapp.
Mihai Catalin
Mihai Catalin2 ani în urmă
Proprietarul exceptional,am fost un grup de 12 persoane,am închiriat toată locația pentru 2 nopți nu ne a deranjat deloc. Locația ffff frumoasa cu tot ce trebuie, este chiar ultima din linia de vile unde se termină vila incepe pădurea. De vis
Locații recomandate