/Prahova/Agentie imobiliara

Equinox

Maiorescu Ion, nr.12, bloc 33S1, ap.3E, Ploiești 100067, România

Equinox
Agentie imobiliara
4.5
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2W9+54 Ploiești, România
+40 721 928 818
equinox-imobiliare.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca rogojan
Anca rogojan2 ani în urmă
Colaborare excelenta de 20 ani.
Cristi Rus
Cristi Rus2 ani în urmă
Tranzactia s a desfasurat foarte repede , sunt cu adevarat profesionisti. Am beneficiat de tot suportul de care am avut nevoie.
Anca Rodica Alexandru
Anca Rodica Alexandru2 ani în urmă
Oamenii fac diferenta! O experienta foarte buna ! Rapiditate, suport, colaborare, disponibilitate! 👏👏👏
Mihai Stoian
Mihai Stoian4 ani în urmă
Am apelat la Equinox pentru vanzarea unui apartament prin mandatar. Pe parcurs au aparut unele probleme, dar agentia le-a rezolvat prompt si m-au tinut permanent la curent. Am apreciat disponibilitatea agentului care s-a ocupat de tranzactie, precum si seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada. Recomand cu toata increderea!
Alexandra Constantin
Alexandra Constantin4 ani în urmă
Am avut parte de experiente pozitive in urma colaborarii fructoase cu echipa Equinox. O agentie cu experienta, care a dat dovada de profesionalism si seriozitate in cei 11 ani de cand sunt in lista lor de clienti. Am apreciat mereu implicarea si corectitudinea oferita chiar si atunci cand tranzactia mult visata parea ca devine imposibil de realizat.
Ion Popescu Pogonaru
Ion Popescu Pogonaru4 ani în urmă
Am avut un apartament mostenit in Ploiesti pe care l-am vandut cu intermedierea agentiei Equinox. Colaborarea cu agentia a inceput la semnarea contractului de intermediere si s-a sfarsit cand am primit banii in contul meu bancar. Intre cele doua evenimente, prezenta mandatarului meu a fost necesara doar la notariat. Am avut o comunicare excelenta cu agentul care s-a ocuat de vazare.
Nicolae stroe
Nicolae stroe2 ani în urmă
Nu este pentru prima oara când apelez la serviciile agenției Equinox. De această dată am apelat la Equinox pentru vanzarea unui apartament . Pe parcurs au aparut probleme legate de colectarea diferitelor documente, dar agentia le-a rezolvat într-un timp extrem de scurt. Am apreciat implicarea totală a agentului care s-a ocupat de tranzactie, precum si seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada. Recomand cu toata increderea!
Teodora Dobre
Teodora Dobre2 ani în urmă
Am apelat la echipa Equinox pentru vanzarea unei garsoniere care era deja pe piata de ceva timp. Au fost foarte prompti si eficienti si am comunicat fara probleme. Recomand cu incredere
Locații recomandate