/Iasi/Agentie imobiliara

GLADIATOR Imobiliare

Langa Gradinita FEG si statia BUS "Blocuri, Strada Păcurari 19, Iași 700521, România

GLADIATOR Imobiliare
Agentie imobiliara
5
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HCF+43 Iași, România
+40 749 884 251
gladiatorimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lorena T.
Lorena T.2 ani în urmă
Profesionalismul și promptitudinea sunt două dintre calitățile care îl descriu pe d-l Radu de la agenția GLADIATOR. Ne-a ajutat într-un timp scurt în luarea celei mai bune decizii.
Irinel Matei
Irinel Matei2 ani în urmă
Am colaborat cu Radu Petrila (GLADIATOR Imobiliare) pentru vanzarea unui apartament si experienta a fost la superlativ din toate punctele de vedere. A dat dovada de profesionalism, promptitudine si dedicatie cu care s-a implicat la fiecare pas in tot acest proces. Am reusit sa vindem apartamentul intr-un timp record. Cu siguranta vom apela la serviciile lui daca vom mai avea nevoie pe viitor.
Constantin-Gabriel Deliu
Constantin-Gabriel Deliu2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta placuta cu Gladiator Imobiliare. Radu a fost receptiv la cerintele mele si m-a pus in legatura cu persoanele potrivite in termen scurt. Recomand cu incredere.
Sebastian Bădicel
Sebastian Bădicel2 ani în urmă
Stiu ca nu exista perfecțiune, dar ei se apropie. Multumim muult! In special agentului Radu Petrila cu care am colaborat!
Aura Sevastre
Aura Sevastre4 ani în urmă
Mulțumim GLADIATOR Imobiliare, pentru profesionalism, ne-am simțit ca într-o vacanță cu ghid în Iași, de unde ne-am întors proprietari. Modul prietenesc, sincer și maleabil după nevoile clientului m-au făcut sa ma simt ca și cum as cunoaște orașul de-o viata. Mulțumim pentru" remorca"de răbdare pe care ați avut-o cu noi. Succes și VA RECOMAND CU DRAG ȘI ÎNCREDERE!!!!
Chicet marius
Chicet marius4 ani în urmă
Recomand cu incredere. Punctuali, profesionalisti si mereu atenti la detalii. Anticipeaza nevoile clientilor.
Andreea Cretu
Andreea Cretu2 ani în urmă
Am avut ocazia de a colabora cu agentia, in mod special cu domnul Andrei Postolache care a fost un sprijin real pe tot parcursul cautarii pana la semnarea contractului. Un adevarat profesionist, diplomatic, dar am regasit si calitati umane, o persoana amabila si rabdatoare, prezentand totul intr-un mod extrem de corect si transparent. S-a interesat si ocupat de preferintele mele, asa am economisit timp primind ofertele potrivite nevoilor mele si informatii utile, lucru care m-a ajutat in a lua o decizie potrivita mie. O echipa tanara si dinamica, se poate colabora foarte usor cu ei. Felicitari echipei Gladiator Imobiliare, recomand cu incredere.
Maria Aghinitei
Maria Aghinitei2 ani în urmă
Imi place pagina ca imi ofera informatii despre imobile, care sunt pertinente pertinente de
Locații recomandate