/Iasi/Agentie imobiliara

Agentie imobiliara RE/MAX Gold 6, Iași

Strada Profesor Anton Șesan 56 Nr. 56, Iași 700048, România

Agentie imobiliara RE/MAX Gold 6, Iași
Agentie imobiliara
4.1
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H3Q+GQ Iași, România
+40 746 534 229
remax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina Ciubotariu
Irina Ciubotariu2 ani în urmă
O experiență foarte neplăcută cu agentia imobiliara Re Max Iasi! In 22 februarie agentia ne a arata un apartament, am dat pretul maxim cerut fara sa ne tocmim un cent si am incheiat contract de rezervare la agentie, ca nu puteam incheia precontract la notariat pt ca unul din proprietari era plecat din tara. Si am stat linistiti 3 saptamani, intre timp acceptand toate pretențiile proprietarului: drept de habitatie prelungit cu inca 2 luni samd. Dupa 3 saptamani primim telefon ca au alt client care da mai mult si sa facem licitație??? Dar noi aveam contract de rezervare??? La ce l am mai facut daca nu a ajutat la nimic? Licitatie? Am intrebat la alte agenții imobiliare si au spus ca ei nu fac asa ceva! Si de licitație nu au auzit inca! Un SF prost. Noi am fost de buna credinta si uite ce am patit!!!!
Marius Frant
Marius Frant2 ani în urmă
Tudor Leampar
Tudor Leampar2 ani în urmă
Experienta mea cu aceasta companie a fost una foarte buna. Efectiv le-am spus ce imi doresc de la o locuinta si s-au ocupat ei de tot, chiar am castigat foarte mult timp multumita lor, apreciez mult implicarea atat in procesul de negociere, cat si in gasirea unui chirias. Pe aceasta cale doresc sa ii multumesc lui Adrian Lupu care este un om extraordinar si un profesionist desavarsit.
Jojo Kard
Jojo Kard4 ani în urmă
In timpul programului era închis și la tel . De pe net nu a răspuns nimeni 😑
Pricop Andrei
Pricop Andrei4 ani în urmă
(Tradus de Google) Locație excelentă

(Original)
Great location
Victor Ghit
Victor Ghit2 ani în urmă
Lasand la o parte rezultatul (apartament exact cum ne-am dorit), am fost foarte multumit si de modul de lucru. Am fost tinut la curent cu fiecare pas, totul a fost transparent, problemele aparute au fost inlaturate pas cu pas pana la finalizarea tranzactiei. Domnul Lupu a fost intr-adevar liantul dintre noi si proprietar, si a facut-o cu un profesionalism desavarsit.
Costyn
Costyn2 ani în urmă
Seriozitate si profesionalism.
Suhareanu Bogdan
Suhareanu Bogdan2 ani în urmă
Locații recomandate