/Gorj/Agentie imobiliara

Domina Imobiliare

Strada Tudor Vladimirescu 48, Târgu Jiu 210132, România

Domina Imobiliare
Agentie imobiliara
4.8
148 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27QH+QF Târgu Jiu, România
+40 737 800 000
domina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin iliescu
Catalin iliescu2 ani în urmă
Recomand Domina Imobiliare cu toata increderea, o echipa profesionista, serioasa si prompta.
Lucian Hirsu
Lucian Hirsu2 ani în urmă
Recomand Domina Imobiliare pentru profesionalismul, seriozitatea, amabilitarea si promptitudinea de care a dat dovada domnul Teofil Geoancă.
Lulu iulian Pauna
Lulu iulian Pauna2 ani în urmă
Nu îi interesează de clienți, și nu își fac datoria așa cum trebuie că agentie imobiliara.
Maria Zamfira
Maria Zamfira2 ani în urmă
O foarte buna agentie ! Am avut placerea de a lucra cu un agent incredibil de talentat. In telefonul meu se numeste ,,Teofil agent Domina “ Nu il cunosc personal deoarece nu sunt in tara dar felul cum am colaborat si am comunicat prin telefon , atitudinea ,respectul ,interesul si devotamentul de care a dat dovada il recomanda ca fiind persoana care isi cunoaste si isi face meseria atat de bine incat regret ca nu am mai multe case de vanzare. Toata stima si admiratia pentru ,,Teofil agent Domina “ si pentru agentia care stie sa isi aleaga angajatii.
Klau ANTENA3TELEVISION
Klau ANTENA3TELEVISION2 ani în urmă
Din prima clipa cand iei contact cu această echipă te simti ca intr o familie. Persoana cu care am colaborat din această echipă frumoasă, este GIOANCA TEOFIL. Il recomand cu toată încrederea, profesionist,receptiv dar cea mai mare calitate UMAN. Merită 10 stele!!!!
Cu respect,
Claudia
Diana Elena NEGOVAN
Diana Elena NEGOVAN2 ani în urmă
Recomand cu incredere Domina Imobiliare Targu -Jiu.
Am apelat la serviciile agentiei pentru inchirirea apartamentului si intr-un timp scurt au reusit sa gasesca chirias. Dupa o perioada de timp chiriasi nu au mai platit chiria si nici utilitatile . Am apelat din nou la personalul din agentie (Domnul Teofil) pentru a ma ajuta sa il scot din imobil respectand procedurile contractuale pentru neplata chiriei . Dupa nici o saptamana de cand am scapat de chiriasul care nu isi platea datoriile au reusit sa gasesca un nou chirias.
Mi-au oferit sprijin si consultanta in orice moment gasind solutii de rezolvare in orice problema.
Multumesc D-lui Teofil pentru profesionalism si promtitudine, multumesc Agentiei DominaTargu -Jiu.
Alexandra Tomescu
Alexandra Tomescu2 ani în urmă
Ca și client, nu caut doar produsul în sine și serviciul, ci profesionalismul, calitatea și seriozitatea serviciului dorind a fi tratat în cel mai mic detaliu. Orice aspect în privința deciziei este respectata,asigurând ca fiind cea mai buna alegere. Recomand!
Cristian Margarit
Cristian Margarit2 ani în urmă
Nu am fost un client foarte important, fiind interesat doar de închirierea unui birou dar OAMENII de la DOMINA au darul de a te face sa te simți clientul fără de care ei nu ar mai exista. Creșterea constantă a cifrei de afaceri și cotei de piață, fără salturi majore dar și fără scăderi și brandul care a ajuns, alături de alte câteva nume locale, sa fie identificat și recunoscut ca unul aparținând Gorjului, întăresc cele afirmate mai sus.

Pentru Ruben și pentru băieții și fetele de la DOMINA, clientul care închiriază o garsoniera este tratat și apreciat la fel ca și cel care cumpără o vila și nu în ultimul rand, n-am văzut fețe încruntate atunci când le-am trecut pragul!
Locații recomandate