/Constanta/Agentie imobiliara

Apartament Central

Strada Călărași Nr. 52, Constanța 900188, România

Apartament Central
Agentie imobiliara
4.4
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJQ+F7 Constanța, România
+40 726 777 200
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai Tomovici
Mihai Tomovici2 ani în urmă
Curat,cald,frumos.
Horatiu Codrea
Horatiu Codrea2 ani în urmă
Este cald in camera. Nu are AC in toate camerele.
Simona Poclid
Simona Poclid2 ani în urmă
Puncte tari:
-se acceptă vouchere de vacanță, nu se cere garanție, există flexibilitate și amabilitate din partea proprietarului;
Puncte slabe:
-în baie și în bucătărie nu este deloc curat și, deși apartamentul este dotat cu tot ce trebuie, lucrurile sunt uzate, tacâmurile, vasele nu pot fi folosite, iar în dulapuri e miros de îmbâcsit;
-în cuptor nu era șters, fiind încă resturi din mâncarea altor persoane care au trecut pe acolo; le-am lăsat în același loc, căci mi s-a părut stupid să fac curățenie;
-prosoape, lenjerii, perne, pilote murdare, pline de pete, urât mirositoare;
-la plecare am fost zorită să plec mai devreme de ora 12, pentru că sunt alții care așteaptă;

Spațiul este generos, dar lipsa curățeniei este năucitoare. Dacă ar fi făcută o curățenie serioasă ar fi o locație în care să revii. Sper ca celelalte apartamente să fie curate și cel în care am nimerit noi să fi fost o excepție.
George Oanca
George Oanca2 ani în urmă
Apartamentul de la ultimul etaj este decent. Un dormitor are AC celălalt nu are. Canapeaua extensibila dintr-un dormitor lasă de dorit, este foarte tare. Salteaua celor doua paturi nu este cea mai confortabila. In baie nu este chiar curat, in camere s-a facut in fuga. Bucătăria este utilată cat de cat ok, cuptor cu microunde, frigider si aragaz care este cam învechit. Prețul este unul cam mare pentru zona in care este si pentru condițiile pe care la oferă.
Update: Sunt cateva panze de păianjen pe pereți si pe tavan in baie. S-ar fi putut scăpa de ele la curățenie, dar cum am zis, aceasta s-a facut in fuga.
Madalina Dorobantu
Madalina Dorobantu2 ani în urmă
+ situat central, spatios
- curățenie la limită, mobilier vechi și deteriorat, în baie miroase urât, aer condiționat într-o singură cameră (dacă este f. cald afară, în cealaltă cameră este saună, fiind vorba de utimul etaj), aragaz vechi (pt. folosire se ține butonul de la ochi apasat cam un minut), veselă insuficientă. În anunț este prezentat ca având mașină de spălat, nu există, ni s-a spus că "tocmai s-a stricat" (există insa un review pe booking din 2019 din care inteleg ca si atunci "tocmai se stricase"). Șifonierul cu extra pilote și pături degajă un miros din care deduc că nu au fost spălate de ceva vreme.
Florin Oanca
Florin Oanca2 ani în urmă
În primul rand nu este un raport calitate / preț corect.
Pentru suma de 350 lei ( 70 €) pe noapte de cazare nu oferă condiții decente de locuit și confort.
Paturile din ambele camere, de la apartamentul unde am fost cazați, de la mansarda, au saltele foarte vechi și e imposibil sa te odihnești.
Centrala termica funcționează "în valuri", apa calda curge când vrea iar când ți-e lumea mai draga te trezești cu un duș scoțian.
Curățenia lasă de dorit în apartament, comparativ cu celelalte spatii de cazare din pensiune sau chiar din scara de acces.
Pentru zona în care se afla și pentru liniște dau 2💥
Bogdan Popescu
Bogdan Popescu2 ani în urmă
Plus:
- Locatia mi-a convenit, langa Mega Image (am stat mai multe zile, cu copil mic dupa mine, a fost OK sa fac acolo cumparaturi si sa gatesc). Zona centrala, in 10 min ajungi cu masina oriunde in Constanta (plaja, Cazino, Delfinariu, etc)
- Zona linistita, ceea ce a fost mare noroc fiindca termopanele sunt fff slabe/vechi/stricate - nu izoleaza mai nimic, noroc ca noaptea chiar a fost liniste. In timpul zilei nu prea te poti odihni, sunt multe zgomote afara si, dupa cum deja am spus, geamurile nu izoleaza mai nimic.
- Spatios, 2 dormitoare, unul normal iar celalalt destul de mare (cred ca era living original), holul, bucataria si baia si ele mari, cu siguranta sunt peste 60mp utili acolo. Pt mine cu sotia si copilul a fost mai mult decat suficient. Plus 2 balcoane: cel din dormitorul mare are chiar o priveliste placuta (desi "urbana"), merge stat seara tarziu la o gura de aer acolo.
- gazda OK, comunicativa, flexibila.

Minus:
- Centrala termica a produs mari frustrari, acum apa fierbinte, in 10 secunde apa rece gheata. Dificil cand vrei sa te speli pe cap si mai ales cand vrei sa speli un copil.
- La modul general cam totul pare usor invechit, uzat. Nu e mobila antica, insa se cunoaste ca au trecut multi turisti pe acolo. E nevoie de un "update" general. O usa - cea de la dormitorul mare - nu se mai inchide (insa are cheie, poti sa o incui), colacul de la WC cam joaca, termopanele sunt vai de capul lor, aragazului ii lipsesc cateva butoane si o degresare solida (la fel si veselei de acolo), etc.

Cu cateva zile inainte de sejur am citit cu atentie review-urile celorlalti, mai ales a celor care se plangeau de lipsa curateniei. Asa ca am sunat la unitate si am cerut expres sa fie atenti cu curatenia in cazul meu. Si au fost: mama patronului inca mai facea curatenie la ora 14:00 cand am ajuns noi. Oricum, tinand cont de comentariile anterioare, am decis sa vin de acasa cu farfurii si tacamuri (cateva, cele de baza) si lenjeria de pat. A fost o idee buna. M-am simtit mai bine asa. Cu aceste lucruri ale mele + curatenia facuta de ei a fost OK.
Alt aspect important: lipsa celui de al 2lea aer conditionat. Noi am fost in prima saptamana din Septembrie si a fost suportabil (cam la limita, dar suportabil). Nu-mi imaginez ca as fi putut sta in Iulie acolo, cu un singur A/C.

Asadar, am acordat 4 din 5 stele fiindca au fost bifate cele 3 cerinte esentiale pe care le am oriunde ma duc (curatenie, spatiu si liniste noaptea). Am scazut o stea pt toate celalalte. Nu se vrea a fi apartament de lux. Pretul pe care l-am platit reflecta asta. Am platit 200 Ron/noapte si cred ca e un pret corect pt ceea ce am primit. Nu cred ca la acesti bani as fi putut gasi ceva mult mai bun, mai luxos, in acea zona.
Daca as fi platit 350 Ron si as fi murit de cald in Iulie ca altii, as fi fost foarte suparat si nu as fi acordat mai mult de 2 stele.
Cosmin toma
Cosmin toma2 ani în urmă
Am stat cu familia intr-un apartament curat, foarte spatios complet utilat am avut acces la curtea cu gratar , gazda foarte de treaba atenta la toate nevoile noastre, in plus este parcarea gratuita in fata clădirii sigur vom reveni ! “
Locații recomandate