/Constanta/Agentie imobiliara

Hanul Piraților Camping Village

Bulevardul Mamaia Nord 75, Năvodari 905700, România

Hanul Piraților Camping Village
Agentie imobiliara
3.9
431 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7JQ8+6V Năvodari, România
+40 341 145 492
hanulpiratilor.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Paula Nichifor
Paula Nichifor2 ani în urmă
Liniste, camping aerisit, personalul prompt si gata sa ne ajute la nevoie. Am petrecut o vacanta frumoasa in familie, cu copiiii la vila Bellona.
Cred ca paturile ar putea fi schimbate pt un confort mai bun - saltelele sunt un pic uzate si inconfortabile si cadrul patului face zgomot de cate ori te intorci in el. Dar am dormit bine totusi, fata de alte locuri.
Multumim pt tot, vom reveni cu prima ocazie !
Alin Cazacu
Alin Cazacu2 ani în urmă
Inteleg ca oferă spațiu decent pt rulote si autorulote -corturile neavând acces-,însă prețul este..hai sa spunem ca îndrăzneț! Personal foarte inflexibil, probabil asa le cere conducerea...NU recomand!.deși litoralul nostru nu oferă prea multe alternative decente, totuși ele exista asa ca fiți perseverenți si căutați
Carmen Carmen
Carmen Carmen2 ani în urmă
Am rezervat o camera de doua persoane ( pentru copii ) , iar eu cu sotul meu urma sa ne cazam cu camparul. Am intrebat telefonic daca o sa gasim loc de campare, ni s- a spus ca nu va fi nici un fel de problema. Cand am ajuns in camping, ni s- a cerut omologarea pentru campar . Nu o aveam , deoarece masina a fost transformata de catre sotul meu. Asa ca am fost ,, trimisi “ la plimbare cu scuza ca trebuia sa ne interesam pe sit- ul lor. Si ne- am aflat in ipostaza de a cauta cazare in plin sezon pentru noi si pentru copii, deoarece nu puteam lasa copii la Hanul Piratilor si noi in alt camping. Prin amabilitatea celor de la CampingS s- au gasit solutii pentru camparea noastra si cazarea copiilor, avand in vedere ca disponibilitatea lor de cazare era spre 0. Super camping cu un personal pe masura !! Felicitari !!
MARCELA MACSIM
MARCELA MACSIM2 ani în urmă
Management foarte, foarte prost! Pentru doi adulți și un copil (12 ani) am luat o camera de patru paturi, nebunie. O alta varianta ar fi fost doua camere, o alta tâmpenie. Cade curentul destul de des, nu îți spune nimeni dacă se remediază într-o ora sau a doua zi. Te rogi de ei sa cheme un electrician. Nu recomand!
Nicolas palas
Nicolas palas2 ani în urmă
Sunt mulțumit, am sa revin. Într-adevăr cam scump, pt o rulota, doi adulți și un copil 210 lei pe zi, dar ai și spațiu de intimitate foarte mare, ceea ce la alte campinguri din apropiere doar visezi (Am fost pe acolo în urma cu 3 săptămâni ). Băile curate, aleile asfaltate pe o lungime foarte mare, bucuria micilor bicicliști. Liniște, ținând cont ca nu ți ciocane nimeni de la ora 7,doar știm ca se lucrează de zor în zona. Mulți măslini sălbatici foarte mari, asigurându-ti umbra și confort. Plaja aproape.
Dorinel Meca
Dorinel Meca2 ani în urmă
Multi bani pt ceea ce oferă.nu ai voie sa pui o frânghie între doi copaci .doi adulți și un copil de 12 ani m a costat 230 Ron pe zi cu rulota mea.foarte scump și nu este ceva extraordinar .nu mai vin niciodată .politica campingului lasă de dorit te simți că la pușcărie pt că nu ai voie sa faci cam nimic...așa e regulamentul...
Gabi carp
Gabi carp2 ani în urmă
Nasoala de tot cazarea . Dacă s-ar investi niște bani în mobilier și alte facilități gen aer conditionat, zugrăveli, ar schimba multe . Asa se merge pe un principiu tipic romanesc. Când te uiți pe site pare ca totul e ok. În realitate, a doua oara nu mai calci pe acolo .
Marian Stanculescu
Marian Stanculescu2 ani în urmă
Nu poți face rezevare !
Am sunat sa fac rezervare pentru o căsuța si mi-au zis sa vin la fata locului sa fac rezervare (eu fiind din București ) .
Am încercat sa-i explic doamnei ca as prefera sa rezerv din timp ca sa nu ajung acolo cu 3 copii dupa mine si sa nu găsesc liber.
Mi-a spus ca aceastea sunt regulile si a inchis !!
Locații recomandate