/Constanta/Agentie imobiliara

Agent imobiliar Victor Pandele

Strada Cuza Vodă 43 - 45 Etaj 1, Constanța 900692, România

Agent imobiliar Victor Pandele
Agentie imobiliara
5
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JGW+MH Constanța, România
+40 731 087 777
agent-imobiliar-victor-pandele.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Agent imobiliar Victor Pandele
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Buliga Iulia
Buliga Iulia1 an în urmă
Dl. Pandele este un exemplu de excelență în activitatea pe care o desfășoară în domeniul imobiliar. Bonus o persoana educata, cu foarte mult bun-simț, un domn! Recomand!
Leonida stoica
Leonida stoica2 ani în urmă
Un profesionist adevarat. Pune clientul si nu profitul pe locul intai si isi merita fiecare banut din comision (comision pe care de regula il ia doar de la vanzator). Recomand cu caldura si cu toata responsabilitatea.
Scaiceanu Ilie
Scaiceanu Ilie2 ani în urmă
Cred ca exprimarea “agent imobiliar” este seaca. Personal i-as spune profesionist in imobiliare. N-am mai văzut pana acum atâta grija atât pentru vânzător cât și pentru cumpărător. Sigur pe el, empatic, atent la detalii, onest, am apelat la el din orice poziție ( vânzător , cumpărător, chiriaș ) și de fiecare data rezolvat impecabil.
Mariana Georgescu
Mariana Georgescu2 ani în urmă
În anul 2015 am avut o prima colaborare cu domnul Victor Pandele și am fost foarte mulțumiți de modul cum ne-a reprezentat în calitate de vânzători. Anul acesta, 2021, dorind sa vindem un imobil, fără a sta pe gânduri, am solicitat sprijinul și serviciile aceluiași agent imobiliar - Victor Pandele. E lesne de înțeles ca decizia ne-a fost determinata de profesionalismul și seriozitatea de care a dat dovada de fiecare data. Va mulțumim și pe aceasta cale, domnule Victor Pandele!
Costel Micu
Costel Micu2 ani în urmă
Un adevarat profesionist!
Stie sa identifice foarte prompt nevoia clientului.
Are foarte multa rabdare.
Octavian Rădulescu
Octavian Rădulescu2 ani în urmă
Recomand, Dl. Pandele este un profesionist desăvârșit, a respectat orele de vizionare convenite.
Mi-a oferit toate detaliile necesare foarte prompt.
George Ivan
George Ivan2 ani în urmă
Pozitiv , dinamic , profesionist ,cea mai buna solutie atunci cand iti alegi agentul imobiliar !!!
Gabriel Iordache
Gabriel Iordache2 ani în urmă
Familia Iordache G.

Am apelat la domnul Victor Pandele în toamnă (2021) pentru vânzarea locuinței noastre, o căsuță în Constanța datorită faptului ca noi eram din București și nu puteam să ne ocupăm personal de vânzarea imobilului și nu cred că aș fi reușit sa duc de unul singur la bun sfârșit vânzarea locuinței. Era într-o zi de duminică când noi eram la Constanța și am inceput să cautam o persoană sa ne vândă imobilul, am tot sunat și din fericire am dat de domnul Victor Pandele care s-a oferit să vina să vadă imobilul să ne ajute cu vânzarea, am hotărât sa mergem împreună mai departe și nu mi-a părut rau nici o clipă, am semnat contractul de reprezentare în ziua aceea, i-am dat cheile și la orice vizită din acel moment cu potențialii cumpărători domnul Pandele mă suna sau îmi scria, mă anunța că merge la imobil la vizionare, mă suna să mă informeze ce s-a întâmplat și cum a decurs întâlnirea, iar in 3, 4 luni am reușit să vindem imobilul , noi fiind la București, domnul Pandele s-a oferit să mearga la notar cu viitorii cumpărători ca doamna notar să vada actele(copii) pe care eu le transmisesem, iar noi am venit la o distranta de 5-6 zile doar la momentul semnării actelor cu cumpărătorii meționez că și domnul Pandele a fost prezent la ora stabilită in fata notarului. Îi mulțumim domnului Pandele pe această cale pentru promptitudine, seriozitate, implicare și profesionalismul de care a dat dovadă în toată această perioadă și că am reușit să ducem la bun sfârșit totul , domnul Pandele având foarte multe cunoștințe și pasiune în activitatea care și-o desfășoară . O să recomandăm cu drag oricui un om cu suflet mare și implicare care dorește să vândă/cumpere un imobil, teren in Constanța.
Locații recomandate