/Constanta/Agentie imobiliara

Black Sea Residence

Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, România

Black Sea Residence
Agentie imobiliara
1
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
6JW9+QJ Constanța, România
+40 727 380 080
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Suren
Suren4 ani în urmă
O agenție jalnica. Am găsit un anunt pe olx iar cand am incercat sa sun, toate cele 3 numere de telefon din anunt erau închise (nu avea telefonul deschis). Iar la alt anunt tot prin aceasta agenție mi-a răspuns cineva plictisit, mi-a spus că anuntul nu mai este disponibil și mi-a închis telefonul in nas, iar eu vorbeam singur. Il deranjasem bănuiesc. Nu recomand sa colaborati cu ei.
Ilie Vasile
Ilie Vasile4 ani în urmă
Au un nr de telefon si acela inchis...??!
Alex Rosu
Alex Rosu5 ani în urmă
Cea mai de rahat agenție imobiliară. Posteaza apartamente de închiriat ii suni in 2 minute si nu mai au apartamentul. Doar anunturi fake..
Cristina D.
Cristina D.5 ani în urmă
Radu P.
Radu P.2 ani în urmă
O agentia penibila, am sunat ptr un anunt de pe olx, mi-a zis ca e disponibil si ca propietarul este dupa ora 17:00 sa-l pot vedea, la 17:40 il sun iar sa-mi confirme, imi zice ca suna propietarul si revine cu telefon, bineinteles ca nu a mai revenit, il sun iar si nu raspunde, dupa imi trimite sms si ma intreaba ptr ce anunt il deranjez si ca nu mai este disponibil. Bataie de joc..
Buniku Fofarla
Buniku Fofarla2 ani în urmă
O mizerie de agentie si un gunoi de agenti , daca suni ii deranjezi , asta cand raspunde cineva la apeluribsau nu au telefonul inchis...
Locații recomandate