/Constanta/Agentie imobiliara

Casa Chintoan

Strada Mihai Eminescu 8, Constanța 900664, România

Casa Chintoan
Agentie imobiliara
4.9
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MM3+P4 Constanța, România
+40 731 417 235
casachintoan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alina Ilie Pereira
Alina Ilie Pereira2 ani în urmă
Gust, rafinament, liniste, locatie privilegiata … totul la superlativ! 👌 🔝 🏅
Raluca Petrescu
Raluca Petrescu2 ani în urmă
Este al treilea an cand aleg Casa Chintoan pentru cazare. Se afla intr-o zona linistita, aproape de centru si mai aproape de plaja, extrem de cochet aranjat, curatenia este ireprosabila (chiar si pentru pretentiosi), micul dejun este consistent. Curtea este incapatoare si ai o priveliste de milioane. Serviciile ireprosabile ( de la ajutorul acordat pentru a ajunge la locatie si pana la micile detalii care fac diferenta). Iar pentru iubitorii de animale Jock este cireasa de pe tort cand vine vorba de relaxare. Revin in fiecare an cu mare drag si probabil ca vizitele la mare ma vor opri mereu aici.
Ana Iliescu
Ana Iliescu2 ani în urmă
Absolut superb. Pentru mine a fost o vacanta asa cum mi-am dorit. Camerele super curate si frumoase, liniste, aproape de o plaja unde parea ca sunt doar eu pescarusii si marea. Splendid! Multumesc si gazdelor foarte dragute si amabile.
Elena Alexandra Ghita
Elena Alexandra Ghita2 ani în urmă
Este locul care îți reamintește că, totuși, există bun gust, frumos, prietenie și în care nu te simți oaspete, ci prieten. Mulțumim gazdei pentru sufletul pus și dedicație!
Coca Staicu
Coca Staicu2 ani în urmă
Ne-am reîntors și anul acesta la Casa Chintoan. Loc magic, cu energie pozitivă. Loc în care cele două gazde, Bianca și Jock își primesc oaspeții cu multă căldură. Prietenia dintre Jock și Athos s-a menținut și după un an🤩.
Cu siguranță ne vom revedea și la anul.
Liliana M
Liliana M2 ani în urmă
O constructie deosebita prin antiteza dintre vechime ei si amenajarea monderna, cu mult bun gust, ce incalzeste atmosfera pentru a fi in rezonanta cu oamenii ce se ocupa de ea.
Zone este una centrală și foarte liniștită. Se găsește cu ușurință loc de parcare.
Fiecare camera are stilul propriu iar priveliștea la Marea Neagră este una dintre cel mai frumoase din Constanța.
Recomand cu încredere!
Diana
Diana4 ani în urmă
Oh, da!
O experienta frumoasa pe care cu siguranta o voi repeta!
Casa Chintoan este eleganta, curata, cu mult bun gust, aproape de centrul Constantei si totusi intr- o zona linistita, cu vedere de sus catre marea neagra.

Gazda primitoare, mereu cu zambetul pe buze si gata sa ofere tot ce e nevoie pt o sedere de neuitat in aceasta vila de la 1936, decorata / utilata modern si de calitate.
Mulțumim!
Valentin
Valentin2 ani în urmă
O construcție cu etaj din anul 1936 care este amplasata într-o zona pe cât de centrală pe atât de liniștită a orașului Constanța, pe malul Mării Negre chiar cu privire la aceasta. Priveliștea este fabuloasă.

Amenajarea interioara este realizata prin îmbinarea cu foarte mult bun gust a elementelor moderne cu cele clasice într-o notă autentica ce păstrează o linie unitara în toată cladirea.

Gazdele sunt persoane minunate care te primesc cu multă căldură, iar curățenia și dotările sunt exemplare.

Șederea în această locație de vis este una pe care cu siguranță veți dori să o repetați în diverse perioade ale anului.
Vă recomand cu încredere!
Locații recomandate