/Constanta/Agentie imobiliara

Apartamente Corabia Piraților

Bulevardul Mamaia Nord nr.30, Năvodari 905700, România

Apartamente Corabia Piraților
Agentie imobiliara
4.4
203 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7JM8+QP Năvodari, România
+40 720 905 555
corabia-piratilor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ana
Ana2 ani în urmă
vacanta in apartament confort
plusuri- intrare separata in unitatea de cazare
- camere spatioase
-chicineta dotata cu vesela
-loc de joaca pentru copii
-piscina
-terasa
-mic dejun relativ variat
-personal receptiv

minusuri
-un mare minus, capitolul curatenie, care nu este pe masura celor 3 stele si strica bucuria de a avea celelalte dotari de care ne-am bucurat. La o unitate de cazare neclasificata, am primit o camera curata, cu reparatiile la zi, lenjerii si prosoape curate, o matura si un mop, sa-mi fac singura curat. La o unitate de cazare de 3 stele, ma asteptam sa gasesc curat si sa se faca zilnic curat. Am facut noi curat, incepand de la dulapuri, caci erau pline de praf. In vizitele zilnice de 10 minute, doamnele maturau. La final am aflat ca puteam comunica la receptie acest lucru, insa noi am preferat sa cerem un mop, sa ne gospodarim singuri. Pacat de cele 3 stele, de pret, ca nu le reflecta, si de complexul de altfel frumos, care ofera cam tot ce ne-am dorit, pentru un sejur cu copil.
Raport calitate preț, foarte slab. Prefer să merg în unitate neclasificată, îmi fac singură curat, nu-mi cad țevile în cap, dar nici nu plătesc servicii pe care nu le primesc.
Ioana Adriana Colțoi
Ioana Adriana Colțoi2 ani în urmă
Camerele curate, micul dejun diversificat ,mult spațiu verde ,personalul foarte atent cu nevoile turiștilor. O locație excelenta unde vom reveni cu drag !
Felicitări pentru modul cum administrați proprietatea !
Nicoleta Toderasc
Nicoleta Toderasc2 ani în urmă
Un complex de vile în Mamaia Nord ,unde poți să ai parte de o vacanță cu familia minunată ,personalul foarte amabil,micul dejun pentru toate gusturile in stil bufet suedez locație discreta, liniștită accesibile și persoanelor cu dizabilități .Cu siguranță o recomand.
Artur Simion
Artur Simion2 ani în urmă
Am fost in iunie, am platit pentru servicii care nu mi-au fost oferite. Piscina am platit pentru ea, dar nu s-au deranjat sa o deschida... preturi foarte mari, calitate praf.
Tibi Ban
Tibi Ban2 ani în urmă
Lipsa televizor in camera lipsa prize in camera doar una pentru veioza in rest curat linistit personal amabil bufet suedez diversificat si de buna calitate Recomand.
Dana Iuliana Ionescu
Dana Iuliana Ionescu2 ani în urmă
Complexul excelent, o oază de verdeață cu loc de joacă foarte bine dotat și mare, piscină super (păcat ca ne-am bucurat doar 1 zi de ea), terasa binevenită, apartamentul duplex confort spațios...ne-am felicitat pentru alegere din prima până în ultima zi. Personal receptiv la solicitari.
Ionut Placinta
Ionut Placinta2 ani în urmă
Locație minunata,linistita,curata.
Personalul impecabil...daca aveam 10 stele,le ofeream fara regrete
Bogdan Brumă
Bogdan Brumă4 ani în urmă
Vile cochete cu etaj într-un camping curat și aproape de malul mării. Dotate cu bucătărie și cam tot ce trebuie chiar și familiilor cu copii. Fără pază, ceea ce trebuie luat în considerare, dar cu posibilitatea de a închide tot ermetic și a folosi aerul condiționat. Interiorul foarte decent, dotări medii dar foarte utile. Două camere mari cu pat dublu sus și canapea cu fotolii jos. Televizor cu aceleași câteva posturi puricite pe care le găsești peste tot pe litoral. Curat și frumos. Prețuri mari în sezon dar extrem de accesibile în extra. Recomand.
Locații recomandate