/Cluj/Agentie imobiliara

Regim hotelier Cluj Napoca Apartments

Calea Dorobanților 69, Cluj-Napoca 400000, România

Regim hotelier Cluj Napoca Apartments
Agentie imobiliara
4.5
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJF4+FV Cluj-Napoca, România
+40 749 718 578
cluj-napoca-apartments.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Emilia Sînziana
Emilia Sînziana4 ani în urmă
Am fost cazați la apartament tip suita mica și am fost foarte mulțumiți. Ne-au acceptat un check in mai devreme decât politica firmei, am găsit curățenie și o suita dotata cu tot ce ai nevoie. O sa revenim cu siguranță pentru ca raportul/calitate preț e foarte foarte bun (mai ales ca e poziționat la 15-20 mers pe jos de centru)
Radu Herciu
Radu Herciu4 ani în urmă
Un apartament excelent amplasat, modern, utilat si foarte chic. Ne-am simtit foarte bine si il recomandam cu caldura si altor familii. Apreciem in mod deosebit ospitalitatea proprietarilor si toate facilitatile oferite
Dragos Durlut
Dragos Durlut7 ani în urmă
Am avut apartamentele 1 și 3.

Acestea se pretează și pentru o ședere de mai multe săptămâni întrucât are și bucătărie semi utilată. De la expresor la plita și toaster.
Recomand.
Carlo Ginetti
Carlo Ginetti8 ani în urmă
Foarte incantat de conditiile oferite de Cluj Napoca Apartments, sunt la standarde cu adevarat europene. Mult succes in continuare si cati mai multi clienti!
Karina Popa
Karina Popa8 ani în urmă
Apartamentul inchiriat a fost foarte dragutz si cochet, amenajat cu gust, destul de aproape de centrul Clujului. Recomand!
Lavinia Aioanei
Lavinia Aioanei10 ani în urmă
Apartamentul in care am fost cazati a fost curat, frumos mobilat, cu toate dotarile necesare, insa destul de galagios (trafic rutier), avand in vedere pozitionarea foarte aproape de sosea.
Otilia Boldeanu
Otilia Boldeanu2 ani în urmă
Ne-am simtit foarte bine, aproape ca acasa. 🙂 Camera este dotata cu aer conditionat, fier si masa de calcat, cuptor cu microunde, vesela, tacamuri, tot ce ai nevoie pentru a te simti confortabil. Multumim!
Craciunita Mohan
Craciunita Mohan2 ani în urmă
Locatia e foarte buna, modern, curat, oameni amabili!
Locații recomandate