/Cluj/Agentie imobiliara

United Business Center Riviera

Strada Teodor Mihali nr 64, Cluj-Napoca 400000, România

United Business Center Riviera
Agentie imobiliara
4.7
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJCF+V8 Cluj-Napoca, România
+40 264 414 554
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Victor Pastor
Victor Pastor4 ani în urmă
United Business Center 1 impresionează printr-o arhitectură deosebită, pusă în valoare de eleganta fațadelor din sticlă specială, care, pe lângă aportul estetic, au un rol semnificativ în asigurarea unui grad sporit de lumină naturală în spațiile de lucru, dar și a protecţiei termice şi solare.

Clădirea a fost inaugurată în 2018 și are o suprafață de aproximativ 8.100 mp, dispusă pe 9 niveluri, dintre care două sunt alocate parcării subterane. Aici își desfășoară activitatea peste 730 de angajați ai unor companii multinaționale din domeniul IT și SSC.

Pe lângă amenajările de un rafinament aparte și dotările de ultimă generație, care asigură parametri optimi de confort și un nivel ridicat de securitate, imobilul office clasa A dispune și de peste 120 de locuri de parcare proprii. Totodată, asigură acces facil la numeroase magazine, restaurante, cafenele și servicii, prin proximitatea față de Iulius Mall Cluj, dar și posibilitatea relaxării în Iulius Parc.
Manuel Martins
Manuel Martins4 ani în urmă
(Tradus de Google) Cladire nouă

(Original)
New building
Grosan Ionut
Grosan Ionut4 ani în urmă
Horațiu Mlendea
Horațiu Mlendea5 ani în urmă
Mediu de lucru plăcut.
Teo Smith
Teo Smith5 ani în urmă
(Tradus de Google) Clădire frumoasă, aer condiționat slab.

(Original)
Nice building, poor air conditioning.
Sámuel Szabó-Sinka (Samu)
Sámuel Szabó-Sinka (Samu)5 ani în urmă
Avram Andrei Drimbarean
Avram Andrei Drimbarean2 ani în urmă
(Tradus de Google) Un loc bun pentru a desfășura afaceri. Măsurile pandemice sunt bine puse în aplicare cu ajutorul camerei termice, a suprafețelor tactile de auto-curățare, a covorașelor cu clor și a dezinfectantului.

(Original)
Good place to conduct business. Pandemic measures are well implemented using thermal imaging camera, self cleaning touch surfaces, chlorine mats and desinfectant.
Steli83
Steli832 ani în urmă
(Tradus de Google) Un loc frumos unde de obicei te duci să lucrezi pentru diferite companii. Clădirile sunt aproape de centrul orașului și puteți ajunge acolo cu mai multe mijloace de transport în comun. Frumoasă piesă de arhitectură în orașul Cluj Napoca. În interior puteți găsi cafenele, zonă de mâncare și spații de relaxare. În apropiere este un LIDL mare. Locurile de parcare sunt la distanță de
100m și puteți plăti prin telefon cu diferite aplicații.

(Original)
Nice place where usually you go to work for different corporates. The buildings are near the town center and you can get there by several public transportation. Nice piece of architecture in Cluj Napoca city. Inside You can find coffee shops, food area and relax spaces. Near by is big a LIDL. Parking spaces are at distance of
100m and you can pay by phone with different apps.
Locații recomandate