/Cluj/Agentie imobiliara

Keller Williams Cluj

Piața Mihai Viteazu 9A, Cluj-Napoca 400036, România

Keller Williams Cluj
Agentie imobiliara
4.7
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHGR+62 Cluj-Napoca, România
+40 764 000 101
kwcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Alexandru Divricean
Dan Alexandru Divricean2 ani în urmă
Fiind la prima mea colaborare cu un agent imobiliar, nu știam la ce sa ma aștept exact. Am cunoscut-o pe Laura întâmplator când am fost la vizionarea unui apartament pe care îl reprezenta. Ma bucur enorm ca am ales sa vad acel apartament. Încă de la prima conversație am realizat ca Laura este atât un agent extraordinar, care iubește ceea ce face, dar în plus este o persoana și mai extraordinara. Alături de ea nu m-am simțit doar un simplu client, ci am fost tratat ca un prieten. A fost mereu acolo când am avut întrebări, a fost incredibil de atenta la nevoile și cerințele mele, mi-a oferit mereu sfaturi și de fiecare data când credeam ca nu o sa pot găsi ce imi doresc, ea imi ridica moralul și ma încuraja ca vom găsi o locuință care sa fie 100% pe placul meu. De asemenea, pe parcursul colaborării, mai tot schimbam cerințele, iar Laura s-a adaptat foarte ușor și rapid din mers fără nici o problema.
Datorita implicării și efortului depus de ea, procesul a decurs incredibil de ușor și rapid pentru mine.
Îți mulțumesc frumos pentru tot, Laura! Sunt sigur ca la următoarele achiziții voi apela tot la tine!
Oana Onitz
Oana Onitz2 ani în urmă
Super Laura Oancea!O profesionista cu suflet mare,mare!
George Sava
George Sava2 ani în urmă
Am colaborat cu doamna realtor Judita Tobias de la Keller Williams in achiziționarea unui apartament. Ma bucur ca am reușit sa o cunosc, ea fiind foarte sincera, transparenta si serioasa in fiecare etapa din tot procesul. Fiecare detaliu pe care dumneaei îl avea era comunicat către mine fără filtre. A avut grija de fiecare cerința de a mea, astfel am reușit sa găsesc ceea ce cautam. Am fost reprezentat in fiecare negociere fara probleme. Recomand cu încredere!
Daniel Oana
Daniel Oana2 ani în urmă
Mulțumim Laura Oancea și Keller Williams Cluj pentru profesionalismul și promtitudinea de care s-a dat dovada, dintre toate celelalte agenții nici una nu a fost in stare sa ne ofere soluția dorita . Mulțumim încă odată !
Cristina Spălățelu
Cristina Spălățelu2 ani în urmă
Colaborarea cu Laura a fost una extraordinara, pe langa efortul ridicat pe care l-a depus in a imi gasi un apartament, disponibilitatea ei si profesionalismul, Laura a fost atenta la nevoile mele si s-a adaptat de foarte multe ori din mers atunci cand nevoile mele se tot modificau. O companie placuta si o atentie la detalii foarte ridicata. De asemenea, atat Laura, cat si Andreea au fost constant acolo, explicandu-mi orice nelamurire am avut, inclusiv la semnarea contractului si m-au facut sa ma simt importanta prin atitudinea lor cat si prin surprizele pe care mi le-au facut de-a lungul colaborarii (am primit cel mai minunat buchet de flori din viata mea de la ele). Sincer, nu stiu ce ma faceam fara ele. Multumesc Laura, multumesc Andreea pentru efortul depus si pentru munca voastra exemplara.
Ioana Iepure
Ioana Iepure2 ani în urmă
Am fost placut impresionata de serviciile KW si voi apela cu incredere atunci cand voi avea nevoie. Multumesc Laura Oancea pentru o reprezentare excelenta. Ce m-a surprins in mod special a fost felul in care Laura a reusit sa integreze armonios atat interesele mele cat si pe cele ale colaboratorilor mei, focusul ei principal fiind pe reprezentarea mea si indeplinirea nevoilor mele. Laura s-a dovedit colaboratorul potrivit pentru obiectivul meu. Multumesc!
Maria Vasile
Maria Vasile2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte buna cu echipa de la KW. In doar cateva saptamani ne-am gasit casa de vis. Multumim Laura si Petri pentru implicare si ajutor. Recomand cu incredere!
Radu Mureșan
Radu Mureșan2 ani în urmă
Profesionalismul și seriozitatea vă caracterizează!! De la primul contact, am simțit siguranța că ne vom găsi căsuța care să ne devină cămin. Recomand cu toată încrederea!
Locații recomandate