/Cluj/Agentie imobiliara

Welt Imobiliare

Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 24, Cluj-Napoca 400094, România

Welt Imobiliare
Agentie imobiliara
4.8
167 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCR+JW Cluj-Napoca, România
+40 364 644 644
weltimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirel Balc
Mirel Balc2 ani în urmă
Am gasit apartamentul pe care ni l-am dorit, cu ajutorul lui Tudor Cotirla, care a aratat foarte multa disponibilitate si profesionalism. Totul a decurs usor si ni s-au raspuns tuturor intrebarilor pe care le-am avut cu foarte multa rabdare. Recomand din plin consultanta lui in achizitia de imobiliare.
Eugenia Mircea
Eugenia Mircea2 ani în urmă
Tudor a fost un consultant dedicat, cu reale abilități de comunicare si negociere, care a ținut pe toata lumea la curent cu se intampla, a găsit soluții optime pentru dificultățile inerente ce pot aparea pe parcursul unei tranzactii si a fost extrem de atent la nevoile tuturor părților implicate. Recomand cu încredere întrucât va face tot posibilul ca la final toata lumea sa fie mulțumită.
Simona Voju
Simona Voju2 ani în urmă
Tudor Cotirla e un agent amabil, am rezolvat rapid tranzacția. Nu ne-am pierdut reciproc timpul. Mulțumesc și succes în continuare!
Andreea Coroian
Andreea Coroian2 ani în urmă
Prin recomandare, am apelat la Antonio Patrunjel, ca agent imobiliar sa ne ajute sa gasim un cumparator pentru apartamentul pe care il detineam. Sunt extrem de multumita de serviciile oferite, Antonio este un baiat cu mult bun simt si un profesionist desavarsit. A gasit cumparator in scurt timp, a oferit consiliere in procesul de vanzare si a ne-a oferit tot suportul lui in orice nelamurire dau intrebare am avut.
Juliana Cornea
Juliana Cornea2 ani în urmă
Am colaborat exceptional cu Andrei Bob. Suportul lui mi-a fost de mare ajutor cu atat mai mult cu cat eu nu eram in tara la momentul inchirierii. Am mai colaborat cu Welt Imobiliare si intotdeauna serviciile tuturor au fost la inaltime. O mai mentionez pe Madalina care s-a ocupat si ea de partea birocratica.
Ernest Lucaci
Ernest Lucaci2 ani în urmă
Colaborarea cu Tudor Cristian Cotarla pentru vanzarea proprietatii din Cluj a depasit cu mult asteptarile mele. Tudor se remarca prin profesionalism, pragmatism, atitudine pozitiva si capabilitatea de a dirija lucrurile spre o rezolvare optima. Tudor s-a ocupat inclusiv de pregatirea documentatiei necesare, asa incat semnarea contractului sa se faca din prima si fara timp pierdut. Totul intr-o atmosfera de omenie si de incredere. Recomand 100%
Andreea Negrea
Andreea Negrea2 ani în urmă
Sa cauti un apartment cu Marius este fun si fain :). A fost o placere. Dincolo de profesionalism si punctualitate, intr-un timp scurt am descoperit o persoana cu viziune, empatie si interes. Isi dorea sa gasesc un apartament care sa imi placa si sa mi se potriveasca.

Prezenta cu entuziasm apartamentele pe care le considera potrivite si mi-a trimis varii oferte care cuprindeau detalii importante pentru mine. Detalii, pe care le-a retinut in urma vizualizarilor si a conversatiilor pe care le-am avut.

Isi exprima punctul de vedere intr-o maniera persuasiva si directa, fapt care poate fi de ajutor atunci cand cumparatorul are nevoie de mai mult ghidaj.

Cred ca dincolo de achizitionarea unui apartment, procesul este cel care conteaza si cu ce ramanem din el. Sa ne imbogatim sufleteste si sa ne faca placere sa descoperim locuri nestiute.

Multumesc! :)
Vasile Vetisan
Vasile Vetisan2 ani în urmă
Am colaborat cu 2 agenti de la welt imobiliare si amandoi mi s-au parut foarte profesionisti si foarte punctuali. Comisioanele au fost prezentate in mod transparent si fara ocolisuri, primind chitanta de ambele dati. Recomand pt profesionalism si punctualitate
Locații recomandate