/Cluj/Agentie imobiliara

Art Imobiliare Cluj

Aleea Zaharia Stancu 18, Cluj-Napoca 400000, România

Art Imobiliare Cluj
Agentie imobiliara
4.1
208 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHWX+Q7 Cluj-Napoca, România
+40 745 307 388
artimobiliarecluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Tarnita
Daniela Tarnita2 ani în urmă
Lucrez cu aceasta agentie de doi ani deja sunt o echipa de profesionisti, foarte receptivi atat la dorintele proprietarilor cat si la dorintele chiriasilor, o adevarata veriga de legatura intre proprietar si chirias. Recomand cu multa caldura aceasta agentie, credeti-ma nu veti regreta ! Le multumesc inca o data pentru colaborare, voi apela cu incredere la aceasta agentie ori de cate ori voi avea nevoie !
Violeta Brusturean
Violeta Brusturean2 ani în urmă
Cea mai profesionista agenție cu care am colaborat.! Sunt oameni de încredere și serioși care găsesc chiriași excepționali intotdeauna .Recomandam cu drag această agenție !
Hajni Csipkés
Hajni Csipkés2 ani în urmă
Agent imobiliar, comunicativ, raspunde instat la telefon, ofera toate detaliile necesare pentru chirias. Informatiile oferite sunt reale. Agentia imobiliara si agentul se poate caracteriza prin profesionalism, comunicativitate, eficienta, servicii excelente. Cu siguranta voi apela la aceasta agentie pe viitor. Multumesc pentru promptitudine si seriozitate!
Cătălin Muntean
Cătălin Muntean2 ani în urmă
Am luat țeapă de la ei de 4 ori. Îi sun în legătură cu un apartament mi se zice " verific dacă e valabil și vă sun ", niciun telefon înapoi nici după o săptămâna. A doua oară incercam sa mergem la locația lor trecută și pe site. Surpriză, nu au o locație unde să poți merge să vezi și să discuți față în față cu un agent. A treia oară sun din nou pentru alt anunț, le explic că sunt decis sa iau apartamentul, vreau doar să-l văd și la locație. Mă ia doamna din nou cu o să sun proprietarul și revin. Niciun telefon. O sun eu după două ore, nu răspunde, după alte două ore iar nu răspunde. Ciudat e faptul că acele anunțuri sunt reactualizate constant de ei. Nu recomandat această agenție " fantomă ". Neserioși, lipsă de profesionalism și aroganți.
Catalin Firte
Catalin Firte2 ani în urmă
Nu inteleg cum aceasta "agentie" are 4.1 stele pe Google. Nu ar merita nici 2. Sunt niste nesimtiti si aroganti. Din 10 apartamente cate ma interesau de pe site-ul lor, doar unul era disponibil. Am cerut anumite detalii despre acel apartament (vorbind cu o doamna/domnisoara) (apartament de 2 camere in Buna Ziua), iar ea m-a luat pe un ton arogant si superior: 350E e asa... adica s-ar putea da respectivul apartament cu 400E lejer, proprietarul nu sta in 50E. And what? Care e problema mea?
Tot aceasta "doamna" imi spune pe acelasi ton sictirit: adica sa stiti, vedeti ca apartamentul e 350E, dar trebuie sa achitati 350E garantie, 350E chirie + 50% valoarea tranzactiei ca fiind comisionul firmei. Sper ca aveti banii astia.
Urmatoarea zi cand am vorbit la telefon cu owner-ul, aparent, Vlad Nistor, s-a reeditat acelasi ton arogant si sictirit, la modul: "pai cum sa oferi doar 400E pe un apartament cu 2 camere? ce treaba e asta". Primul lucru pe care l-a spus a fost ca are sute de studenti "pe lista de asteptare" pentru cartierul Zorilor si eu sa nu-mi fac sperante la bugetul asta.
Ma rog, atitudine 0, dispretuitori totali, aroganti si pe interes.
Maria-Alexandra Trasca
Maria-Alexandra Trasca2 ani în urmă
Am sunat agenția la ora 12 după amiaza sâmbăta, am surprinsă de cât de prompt mi s a răspuns și de disponibilitatea agentului de a mi arata un apartament care sa bifeze criteriile mele. Mi s a făcut o recomandare de apartament și am fost data pe mâna Oanei care mi a confirmat vizita sâmbătă seara la ora 21h. A doua zi duminica la ora 9h am semnat contractul. Foarte disponibilă Oana, mi a răspuns prompt la fiecare întrebare pe care am avut o înainte sa vizitez apartamentul și chiar și după încheierea contractului a rămas disponibilă pentru întrebări suplimentare.

Recomand tare, tare acesta agenție. Singurii din Cluj care au fost corecți, prompți, disponibili și profesioniști. Iar apartamentul este divin :)

Mulțumesc agenției și Oanei !
Biri Biri
Biri Biri2 ani în urmă
Nu recomand aceasta agenție! Sunt neseriosi și mincinoși, postand anunturi la preturi neadevarate cu proprietatea mea. Review din partea unui proprietar care a colaborat cu ei, nu mai fac aceasta gresala niciodata. Am mai colaborat in același timp cu 17 agentii, dar cu nici una nu am avut atatea probleme ca si cu ei.
Ioana Badiu
Ioana Badiu2 ani în urmă
Pentru mine total a mers foarte rapid, prompt, la obiect, programul a fost respectat, am apreciat sinceritatea si fapt ca mi s-a promis scoaterea anunțului de pe piața imediat după semnare, ceea ce s-a si întâmplat.
Locații recomandate