/Bucuresti/Agentie imobiliara

Estimobiliar

Strada Drumul Gura Ariesului 30 40, București 032605, România

Estimobiliar
Agentie imobiliara
4.7
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C672+JC București, România
+40 770 450 450
estimobiliar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ștefan IMSteph Ianuli
Ștefan IMSteph Ianuli2 ani în urmă
O experienta destul de neplacuta. Am vorbit la telefon cu un agent despre anumite apartamente care apar valabile pe internet si mi-a confirmat ca sunt in continuare ok. Am dorit sa facem o vizionare si cand am ajuns acolo sa mi se spuna ca defapt acele apartamente nu mai sunt valabile si ca imi prezinta altele mai scumpe cu termen de finalizare si mai intarziat. Timp pierdut si oameni usor neseriosi.
Oana Iancu
Oana Iancu2 ani în urmă
In cazul in care doriti sa va cumparati o casa (apartament) in care sa va simtiti deja 'ca acasa' din primele momente si in cazul in care aveti nevoie de indrumare, implicare si profesionalism din partea unui agent imobiliar care sa va ghideze pe intreg parcursul acestui proces, apelati cu cea mai mare incredere la Estimobiliar si Florin. Una dintre cele mai bune combinatii in ceea ce priveste adoptarea unei decizii pe termen lung! Daca as fi putut oferi mai mult de 5 stelute, as fi facut-o! Felicitari!
Elena-Larisa Trișcariu
Elena-Larisa Trișcariu2 ani în urmă
Am colaborat cu domnul Valentin Preda din cadrul Est imobiliar, care m-a surprins placut prin profesionalism, receptivitate, transparenta. Este cel mai prompt agent pe care l-am cunoscut, mereu atent la solicitarile clientului. Ii sunt recunoscatoare pentru alegerea facuta, m-a ajutat sa-mi gasesc apartamentul dorit. :)
Aurelia Udeanu
Aurelia Udeanu2 ani în urmă
Aceasta este o prima opinie și cele 5 stele se datorează și sunt pe deplin meritate de domnul Valentin Preda. Valentin a dat dovadă de un mare profesionalism și o răbdare infinită atat la prima vizionare într-o sâmbăta după-amiază tarziu cât și la a doua vizionare împreună cu alți membrii ai familiei, tot târziu pe sfârșit de program. Nu ne-a grăbit cu absolut nimic, ne-a răspuns la fiecare întrebare și ne-a dat toate detaliile. Deși ulterior primei vizionari cu Valentin, am mai văzut același apartament și cu alte agenții, niciun alt agent nu mi-a oferit atenția și respectul pe care le-am primit de la Valentin, ceea ce m-a făcut să revin pentru o a doua vizionare tot cu el și sa ma și decid sa il rezerv. Mulțumesc Valentin Preda!

Am sa revin cu o opinie finala atunci când vor fi gata actele și voi încheia contractul. Sper ca Estimobiliar să se țină de cuvânt și actele sa fie gata la timp așa cum au garantat.
Dragos-Constantin Biciusca
Dragos-Constantin Biciusca2 ani în urmă
Am avut parte de o experiență foarte plăcută cu Valentin Preda de la Est Imobiliare. Ne-a facut prima vizionare desi nu ne programasem din timp, l-am gasit pur si simplu la locație. Desi avea vizionari in 10 minute, nu ne-a grăbit si ne-a arătat toate opțiunile, cu riscul de a lăsa să aștepte următoarea persoana care venise deja pentru vizionare. Ne-am mai întâlnit cu el a 2-a oara cand am venit însoțit de alți membri ai familiei si ne-a făcut din nou prezentările cu aceeași rabdare, la fel a 3-a oara când ne-am vazut cu el pentru rezervare nu ne-a grăbit, a stat de vorba cu noi, ne-a explicat ce opțiuni avem etc.
Recomand cu drag :)
Lazăr Ana
Lazăr Ana2 ani în urmă
Agentia ne-a ajutat sa gasim ceea ce cautam la un apartament si chiar ne-au dat sfaturi valorase privind locuintele din zona. Am ales si rezervat apartamentul in aproximativ o luna.

De mentionat ca toate vizionarile au fost facute dupa program in functie de programul nostru si chiar in zilele de weekend.
Ileana Dinu
Ileana Dinu2 ani în urmă
Le dau 1 stea pentru ca nu pot acorda mai putin. Niste mincinosi intelesi cu dezvoltatorii. Am dat avans pentru un apartament care trebuia sa fie gata in Decembrie 2019 si nici pana in prezent - Iunie 2020- nu a foat finalizat. Mentionez ca le-am spus de la inceput ca e foarte important sa fie finalizat pana cel tarziu in Ianuarie - Februarie 2020 si am primit asigurari ca asa va fi. Acum, nu isi asuna nici o raspundere pentru minciunile de atunci, dand vina doar pe dezvoltator.
Marian Miruna-Andreea
Marian Miruna-Andreea2 ani în urmă
Cu Valentin am avut a 2-a vizionare dar a fost cel care ne-a convins sa luam apartamentul. A avut rabdare, desi am intarziat la vizionare, ne-a explicat, am facut impreuna comparatii si am ales astfel un apartament potrivit nevoilor noastre.
Locații recomandate