/Bucuresti/Agentie imobiliara

ESOP Consulting

Strada Doctor Carol Davila 40, etaj 1, București 050456, România

ESOP Consulting
Agentie imobiliara
4.5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3JC+PF București, România
+40 723 266 197
esop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena I
Elena I8 ani în urmă
De ce ESOP Consulting? Pentru ca intelegi ce tip de spatii de birouri este optim pentru afacerea ta, cum poti sa optimizezi cheltuielile cu chiria si intretinerea. Cel mai important lucru este sa ne raportam la obiectivul final, nu la obiective partiale. Obiectivul final nu este inchirierea unui anume numar de metri patrati, ci a unui sediu de birouri care sa acomodeze un anumit numar de angajati si sa asigure un nivel ridicat de confort si eficienta.
Darius Calin
Darius Calin2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, responsabilitate si mult ajutor: asa as defini eu echipa ESOP. Cu ajutorul acestei echipe am reusit sa inchiriez un spatiu industrial de 3500 mm conform nevoilor noastre. Recomand cu multa caldura serviciile oferite de catre aceasta companie imobiliara pentru cei care doresc un spatiu bun la un pret competitiv.
Stefan Ruginov
Stefan Ruginov2 ani în urmă
Am avut nevoie de un spatiu de birouri pentru o firma de call center intr-un timp foarte scurt, iar ESOP m-a ajutat sa gasesc acest spatiu la un pret care se afla in bugetul pe care il aveam alocat. Am facut cea mai buna alegere cu ajutorul acestei firme pe care o recomand cu caldura.
Ovidiu Petroianu
Ovidiu Petroianu2 ani în urmă
Am lucrat cu ESOP pentru identificarea unui spatiu pentru o firma de IT. Echipa ESOP m-a ajutat sa gasesc un sediu care sa se potriveasca tuturor cerintelor mele: spatiu bine compartimentat, suficient de mare pentru intreaga echipa cu locuri de parcare, aproape de metrou si la un pret avantajos. Multumesc echipei ESOP.
Ioana Diaconu
Ioana Diaconu2 ani în urmă
Am reusit sa gasesc intr-un termen scurt un spatiu de birouri de inchiriat chiar langa metrou (in plus are si cateva locuri de parcare pentru personalul firmei) la un pret avantajos! Aprecizie profesionalismul si corectitudinea consultantilor ESOP cu care am lucrat.
Alina Poenaru
Alina Poenaru2 ani în urmă
Mi-a facut mare placere sa lucrez cu cei de la ESOP. Sunt foarte seriosi si raspund prompt fiecarei solicitari. Ii recomand cu caldura si cu siguranta o sa revin la voi de fiecare data cand o sa am nevoie. Va multumesc!
Florian Nistor
Florian Nistor2 ani în urmă
ESOP m-a ajutat să găsesc un spațiu industrial de închiriat de 2000 de mp la un preț convenabil. Recomand serviciile oferite de către această companie imobiliara deoarece cred ca veți găsi ceea ce căutați la un preț corect.
Mihnea Popescu
Mihnea Popescu2 ani în urmă
De obicei nu las recenzii, dar acești oameni chiar merită aprecierea mea. ESOP pentru mine este o agenție imobiliară serioasă, cu oameni pregătiți, care îți ofera ceea ce cauți la un preț avantajos
Locații recomandate