/Bucuresti/Agentie imobiliara

Pavilion Imobiliare Bucuresti- Companie Imobiliara

Bulevardul Ion Mihalache Nr 104, București 011201, România

Pavilion Imobiliare Bucuresti- Companie Imobiliara
Agentie imobiliara
5
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36F+PC București, România
+40 730 860 670
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Bichi
Marius Bichi4 ani în urmă
Agentie desavarsita cu oameni profesionisti si ancorati in realitatea pietei imobiliare, pregatiti sa faca fata oricarei provocari. Iti ofera sfaturi pe bune, isi dau interesul si sustin cu adevarat preferintele clientului. Recomand cu toata increderea!!!
Petru Adam
Petru Adam4 ani în urmă
Companie seriosa si agenti bine pregatiti. Colaborarea cu George Trusca a fost foarte buna, m-au impresionat cunostintele pe care le are in domeniu. Pe langa imobiliare am primit sfaturi despre calitatea constructiei (cautam un apartament in bloc nou) si consilierea pe partea legala (notar, banca).
Alexandru cercel
Alexandru cercel4 ani în urmă
Imi face mare placere sa las acest review deorece, aceasta agentie prin George Trusca agent si manager in acelasi timp, a reusit sa-mi vanda in timp record casa din Domenii cu mult peste pretul pe care i l-am comunicat initial! Am recomandat si voi recomanda acesta agentie tuturor ce vor avea o "problema" imobiliara!
Monica Tamasescu
Monica Tamasescu4 ani în urmă
Multumim pentru tot suportul si pozitionarea corecta in piata a proprietatii pe care am vandut-o anul trecut! Profesionalism, corectitudine si transparenta! Recomandam acesta agentie imobiliara!
Razvan caracuda
Razvan caracuda4 ani în urmă
Multumim pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada personalul acestei agentii in procesul de achizitie a apartamentului pe care ni l-am dorit! Recomandam din tot sufletul!
S Razvan
S Razvan4 ani în urmă
Adevarati profesionisti.isi fac si isi cunosc meseria la perfectie.am efectuat doua tranzactii cu ei in timp record . m au ajutat si indrumat pe toata durata colaborarii .multumesc mult
Stefan Adam
Stefan Adam4 ani în urmă
Multumesc frumos pentru consultatia imobiliara oferita! Echipa foarte profesionala! Recomand cu incredere!
Real Credit
Real Credit2 ani în urmă
Scriem aceasta recenzie deoarece nu de putine ori am interactionat cu acesta agentie imobiliara si de fiecare data personalul a dat dovada de profesionalism si promptitudine! Felicitari domnului George Trusca pentru oamenii pe care ii are in jurul lui si pentru devotamentul cu care isi conduce echipa! Numai bine!
Locații recomandate