/Bucuresti/Agentie imobiliara

SudRezidential.ro // Imobiliar EXPO

Strada, Drumul Binelui 33, București 042147, România

SudRezidential.ro // Imobiliar EXPO
Agentie imobiliara
4.8
777 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94CG+X2 București, România
+40 729 572 570
sudrezidential.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Liviu
Catalin Liviu2 ani în urmă
Colaborarea mea cu Catalina Bahnea a fost exceptionala. O persoana profesionista cu multa experienta care a nrezolvat situatia mea intr-un timp foarte scurt
SCOROSANU MONICA
SCOROSANU MONICA2 ani în urmă
Am avut o colaborare foarte buna cu echipa Sud Rezidential, cu dl.Tiberiu Necula in mod special. Este o persoană extrem de bine pregătită, foarte amabil, ne-a indrumat in achizitionarea unei garsoniere, de care suntem foarte multumiti. Dl. Tiberiu ne-a raspuns la toate intrebarile (chiar si in weekend), ne-a facilitat intregul proces, astfel incat totul a decurs perfect. Il recomand pe dl.Tiberiu Necula si ii multumim!
Andrei
Andrei2 ani în urmă
In ciuda povestilor cu agentii imobiliari, achizitia unui imobil prin intermediul Simonei Dumitru (agent imobiliar) si a Mirelei Coltan (broker credite) a fost una dintre cele mai usoare achizitii ( mai usor decat a cumpara un telefon mobil in rate). Inca de la inceput ne-au fost date toate detaliile, ne-au fost explicati pasii, nu ne-au fost promise lucruri false, nu au fost costuri si comisioane ascunse... si poate cel mai important aspect, prezenta noastra la banca/ghisee/notar a fost minima (2-3 drumuri in total) , in rest totul a fost facut de echipa Sud Rezidential.
Ultimul lucru si poate ar fi trebuit sa fie primul, de mentionat ... ajutorul doamnei Mirela Coltan in alegerea tipului potrvit de credit si rabdare in a ne explica ce inseamna fiecare termen tehnic din domeniul bancar.
Madalina Stefania
Madalina Stefania2 ani în urmă
Din dorinta achizitionarii unui apartament, am hotarat sa colaboram cu SudRezidential.Ne-a fost recomandat de catre un prieten care la randul sau a achizitionat si el acum cativa ani un imobil.O experienta foarte placuta, poate din simplu motiv ca nu a trebuit sa facem multe drumuri la banca si sa umblam dupa acte, dar si pentru faptul ca tot procesul a durat mai putin decat ne asteptam.Ne-a ajutat foarte mult cu toate informatiile de care am avut nevoie doamna Adriana Labes, s-a ocupat de absolut tot.Pe langa faptul ca a fost foarte amabila si ne-a explicat tot ce ne interesa,ne-a raspuns foarte repede la toate intrebari si tot ceea ce ne doream sa stim legat de imobil.
Acum suntem fericiti la casa noastra!
Recomand cu drag!
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Experienta avuta cu Sudrezidential a fost asa cum m-am asteptat, cu oameni de calitate, care nu vand povesti, seriosi, profesionisti. Consilierea oferita de dna Adriana Labes este de nota 10, nu trebuie sa va ganditi ca a uitat sa va comunice anumite detalii, sau ca ce ati vorbit nu mai este de actualitate, aceste lucruri conferind o liniste si incredere oricarui client. Va recomand daca aveti nevoie de servicii imobiliare.
Alex robu
Alex robu2 ani în urmă
Sunt un client care a apelat la serviciile oferite de SudRezidential, in cadrul complexului Club Residence. De la inceput m-au ascultat, indrumat si sprijinit in alegerea locuintei potrivite nevoilor mele. Momentan am ales finisajele si sunt optimist in ceea ce priveste finalizarea proiectului. Pe aceasta cale doresc sa-i multumesc dl Ianis pentru implicarea dovedita si restul echipei pentru felulul cum au relationat cu mine.
Alin basica
Alin basica2 ani în urmă
Sunt un client Venus Residence. Relatia a fost fff buna, a existat deschidere, iar Tiberiu(agentul Sud Rezidential) isi merita cu prisosinta cele 5 stele acordate. Client multumit, relatie de bussines profi.
Ovidiu Muntean
Ovidiu Muntean2 ani în urmă
Slab. Calitatea finisajelor este slaba. Durează f mult pana se soluționează o probleme. Ca sa nu mai pui ca la 2 luni de la mutare ne au spart de 3 ori in casa. Cel puțin asa este in Athos.
Locații recomandate