/Bucuresti/Agentie imobiliara

IMOBE Bucharest Real Estate

Bl. Corp 1, Strada Cupolei 5B, București 061153, România

IMOBE Bucharest Real Estate
Agentie imobiliara
5
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JJ+FG București, România
+40 780 999 777
imobe.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Moldoveanu
Raluca Moldoveanu4 ani în urmă
Profesionisti si foarte bine organizați. Cu ajutorul echipei Imobe mi-am gasit foarte repede apartamentul dorit. Execelenti cunoscatori ai pietei, m-au îndrumat foarte bine in alegerea facuta si mi-au oferit consiliere privind documentele necesare. Recomand!
DesignLab Construct
DesignLab Construct4 ani în urmă
Profesionisti in domeniul imobiliar închirieri si vânzări. Ne-am cautat proprietate in cartierul Militari si am avut alături echipa Imobe, foarte operativă si dinamica. Recomand! Cea mai buna agentie imobiliară!
Mihai Popescu
Mihai Popescu4 ani în urmă
Oameni minunati! Intreaga experienta traita alaturi de acesti oameni poate fi descrisa simplu, in 3 cuvinte: profesionalism, implicare si intelegere! Va multumesc.
Danut bodnariuc
Danut bodnariuc4 ani în urmă
Agentie foarte serioasa,agenti imobiliari profesionisti,implicati si amabili.Vineri am vorbit la telefon,sambata am facut contractul,iar luni garsoniera era deja vanduta.Nota 10
Gheorghe Cristina
Gheorghe Cristina5 ani în urmă
In afara faptului ca sunt oameni foarte respectuosi, sunt si foarte harnici. Luni le-am spus ce intentionez sa cumpar iar marti am avut toata ziua plina cu vizionari. Multumesc IMOBE!
Andrew 007w
Andrew 007w5 ani în urmă
Experienta cu Imobe a fost extraordinara. Catalin a facut o treaba foarte buna. Am gasit rapid si eficient fix ce cautam. As recomanda agentia oricand. Toate cele bune!
Mihaela cristea
Mihaela cristea6 ani în urmă
Buna ziua tuturor!
In primul rand vreau sa imi exprim aprecierea si admiratia fata de echipa de profesionisti a IMOBE REAL ESTATE. Oameni frumosi, calzi si orientati catre rezolvarea cat mai rapida si la un nivel ridicat de profesionalism a nevoilor dumneavoastra din aria vanzari - cumparari-inchirieri terenuri sau diferite tipuri de imobile
Serviciile oferite se reunesc intr-un pachet complet, astfel incat dumneavoastra sa aveti certitudinea si confortul rezultatului dorit.
Multumesc, felicitari si mult succes in toate proiectele!
Emil bobocea
Emil bobocea2 ani în urmă
Sunt sigur că angajații IMOBE Bucharest Real Este sunt profesioniști de excepție dar vreau să evidențiez comportamentul remarcabil al doamnei Mihaela Ion care demonstrează permanent abilități de comunicare deosebite și face eforturi constante pentru susținerea imaginii companiei. Recomand cu încredere serviciile oferite de IMOBE Bucharest Real Estate și felicit managementul companiei pentru selecția atentă a resurselor
umane și stabilirea unor standarde ridicate pentru calitatea serviciilor. Mulțumesc.
Locații recomandate