/Bucuresti/Agentie imobiliara

LUXURIA Residence

Strada Aviator Popișteanu 54B, București 012095, România

LUXURIA Residence
Agentie imobiliara
3.9
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3F3+GF București, România
+40 729 100 001
luxuria-residence.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
George Vornicescu
George Vornicescu2 ani în urmă
Anuntul: "La 5 minute distanta de parcul Herastrau!"
De ce nu sunteti onesti din prima si sa spuneti ca faceti 5 minute cu masina personala? Ca pe jos mergi 37 de minute. Date luate de pe google maps.
Daniela Barbu
Daniela Barbu3 ani în urmă
Din exterior nu te dă pe spate, însă odată intrat în complex se schimbă complet percepția. E un ansamblu aerisit, curat, verde și liniștit. Finisajele sunt premium și par a fi bine executate. Spațiile verzi sunt destul de ample, iar în interior există o sală de sport, o recepție și un lounge care arată foarte bine.
George mircea
George mircea3 ani în urmă
Un proiect deosebit. Nu am mai vazut un proiect atat de bine si corect executat. Atentia la detalii este foarte mare, finisaje de exceptie, piatra naturala foarte eleganta, spatii vitrate mari, incaperi generoase si inalte. Cel mai mult m-a impresionat faptul ca sunt multe spatii verzi in ansamblu. Felicitari!!!
Smecherie copil
Smecherie copil4 ani în urmă
Nu are nici o legătura cu zona Domenii .Cartier gălăgios de la concerte,spectacole etc care se tin la Romexpo ,restaurantul Calipso si unele cluburi .Se aude muzica in fiecare săptămâna .Scumpe apartamentele intr-o zona unde predomina tantari și gălăgia .
Pata Nuta
Pata Nuta2 ani în urmă
Trecut ieri pe acolo iesind de pe straduta si efectiv te sperii cand iti rasar in fata blocurile alea inghesuite cu sute si sute de balcoane.
Cum este posibil sa primeasca autorizatie pentru ceva atat de urat, nu pot sa inteleg. Nu stiu cum sunt finisate dar te zgarie pe retina balconiada aia.
V. C.
V. C.2 ani în urmă
or fi intrat chestii premium la finisaje si alte cele, insa locatia lasa de dorit - miros de la groapa de gunoi Rudeni, Romexpo la 2 pasi = concerte, expozitii, inghesuiala si trafic, calea ferata se afla la nici 500m distanta, Piata Chibrit si Podul Constanta la doi pasi (in materie de poluare si trafic auto) in rest zona? abia daca ai trotuare, daramite locuri de parcare. o inghesuiala moderna, tipica, pentru cine a venit la bucuresti acum o luna si a ajuns la niste credite pe 50 de ani.
teoretic zona respectiva este zona de protectie sanitara, pana la Flora si Casa Presei - dar nu o sa le pese celor care se muta - n-are nimic daca iti faci nevoile de unde bei apa.
Andrei Stanescu
Andrei Stanescu2 ani în urmă
Un proiect cu finisaje si facilitati premium intr o zona cu un potential urias, aflata intr o continua dezvoltare. Dezvoltator serios, cu vasta experienta in domeniu. Cu siguranta merita vazut! Recomand!
Smecherie de Copil
Smecherie de Copil2 ani în urmă
Unde este gradinita arcul de Triumf și unde este BLd expoziției cale lunga ,nu își merita banii aceasta zona numai minciuni in prezentări site ,sa pacăliți lumea și foarte scump apartamentul .La banii aceia cumperi teren și faci o casa .
Locații recomandate