/Bucuresti/Agentie imobiliara

Agentie imobiliara RE/MAX Klass, București

Șoseaua Străulești 156, București 011205, România

Agentie imobiliara RE/MAX Klass, București
Agentie imobiliara
5
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3W7+J5 București, România
+40 720 273 629
remaxklass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Dragusin
Raluca Dragusin2 ani în urmă
Cuvintele sunt prea putine pentru a exprima gradul de multumire in colaborarea cu Dragos Harabor. In momentul in care am solicitat o intrevedere am facut o estimare a situatiei si de atunci nu am avut nicio grija. Nici una! Toate obstacolele care mi se pareau de netrecut au parut o joaca, de fapt nici nu am realizat cate erau pentru ca se rezolvau parca de la sine. Felicitari!
Oloeriu Andrei
Oloeriu Andrei2 ani în urmă
O echipa de profesionisti. Toti cei cu care am intrat in contact au fost receptivi, m-au ajutat cu toate detaliile de care am avut nevoie, iar la final, am realizat ca am facut cea mai buna alegere.
Alexandru Gheorghiu
Alexandru Gheorghiu2 ani în urmă
O agentie imobiliara care se detaseaza clar de celelalte din piata, printr-un nivel extrem de ridicat de profesionalism si care chiar face ce ar trebuie sa faca o agentie: sa iti gasesca clienti si apoi sa intermedieze intregul proces pana la finalizarea tranzactiei la notar. Am deja doua vanzari finalizate extrem de rapid si la un pret excelent. Recomand 100%!
Razvan Nitu
Razvan Nitu2 ani în urmă
Tranzacție imobiliară rapidă și simplă! Am semnat contractul pentru reprezentare imobiliară, am predat cheile apartamentului și în 2 luni m-au chemat la semnat la notariat pentru semnare!
Mihaela Anghelescu
Mihaela Anghelescu2 ani în urmă
Super super profi! Multumiri dlui Dragos Harabor pentru ajutor! Am reusit sa ne inchiriem apartamentul intr-un timp extraordinar de scurt!
Recomand cu drag!
Sorin Botirca
Sorin Botirca2 ani în urmă
O experienta foarte placuta, agentul imobiliar a fost foarte prompt si amabil, a avut in vedere toate aspectele tranzactiei. Succes pe mai departe!
Mihaelaghita
Mihaelaghita2 ani în urmă
Când lucrezi cu un profesionist nu ai nici o grija. Multumesc lui Cristian Bolintis. M-a secondat la închirierea unui apartament. Îl recomand cu căldură.
Dinu Marius Viorel
Dinu Marius Viorel2 ani în urmă
Foarte receptivi, m-au ajutat cu toate informatiile si detaliile de care am avut nevoie, comunicare excelenta.
Locații recomandate