/Bucuresti/Agentie imobiliara

Agent Imobiliar Cosmin Pirvulescu

Strada Pucheni 136 bl.1, București 051226, România

Agent Imobiliar Cosmin Pirvulescu
Agentie imobiliara
5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93R6+H2 București, România
+40 727 924 999
remax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bujorel Tudor
Bujorel Tudor2 ani în urmă
Dupa cateva luni de cautari, lipsite de succes, norocul ni l-a scos in cale pe Cosmin.Profesionalismul, amabilitatea, rapiditatea pe care le-a dovedit ajutandu-ne sa achizitionam un apartament ne-au impresionat, motiv pentru care il recomandam cu caldura si sinceritate.
Multumim Cosmin!
Tudor Alexandru
Tudor Alexandru2 ani în urmă
Cosmin Pîrvulescu este un adevarat profesionist. Achizitionarea unui apartament a decurs perfect de la început pana la sfarsit, Cosmin fiind mereu disponibil si dornic pentru a ne ajuta acolo unde este nevoie. Recomand!
Paul salzberger
Paul salzberger2 ani în urmă
Ca doi batrini care traim de multi ani in Israel am avut un fel de frica sa apelam la RE/Max si sa lasam cheile apartamentului nostru din centrul Bucurestiului si sa plecam pina se va gasi un cumparator.Agentul Cosmin Pirvulescu a preluat misiunea.Nu gasesc cuvinte sa laud destul corectitudinea,entuziasmul,profesionalismul si atitudinea pozitiva a lui Cosmin.Nu numai pentru faptul ca in doua saptamani s-a facut vanzarea, ci si pentru ajutorul nepretuit pentru toata birocratia necesara.Asta numesc eu un AGENT IMOBILIAR CU VOCATIE.Multumesc,Cosmin!
Georgiana Merloi
Georgiana Merloi2 ani în urmă
Cautam de ceva timp sa achizionez un apartament si ma bucur tare ca l-am intalnit pe Cosmin. Intregul proces a fost putin spus lin, iar asta datorita profesionalismului si interesului de care a dat dovada. Iti multumim si aici pentru ajutor si sper sa mai colaboram si pe viitor impreuna!
Alexa Dima
Alexa Dima2 ani în urmă
A fost prima data când am ales sa colaborez cu un agent pentru vânzarea unei case, iar Cosmin ne-a ajutat foarte mult. Deși a fost o provocare vânzarea, a reușit într-un timp foarte scurt sa ne găsească un cumpărător. În tot acest timp, Cosmin m-a ținut la curent cu vizionarile și potențialii cumpărători.
Îl recomand cu toată încrederea.
Catalina dobre
Catalina dobre2 ani în urmă
Nu este prima oara cand aleg sa colaborez cu o agentie imobiliara in Romania. Este prima data pentru mine cand intalnesc un profesionist adevarat in acest domeniu - Dl. Cosmin Pirvulescu. Va doresc sa faceti cariera si in Romania, dar si in afara ei. Sunteti la fel de bine pregatit ca si expertii in imobiliare de pe alte continente! Multumesc
Cristina Hreniuc
Cristina Hreniuc2 ani în urmă
Am colaborat cu dl. Cosmin pentru vanzarea unui apartament. Dupa prima noastra intalnire am fost placut impresionata de profesionalismul dansului si am avut incredere ca totul va decurge foarte bine. Ne-a sustinut in toate demersurile ce au urmat, atat pe mine cat si pe cumparator. Il recomand cu caldura pe dl. Cosmin Pirvulescu daca doriti sa vindeti sau sa cumparati o locuinta!
Cerasela Stefan
Cerasela Stefan2 ani în urmă
Domnul Cosmin este un profesionist desavarsit. In urma experientei unei tranzactii imobiliare, care nu se arata a fi deloc usoara, cu ajutorul dumnealui am dus totul la bun sfarsit si ne-a fost de un real ajutor. Vom apela de fiecare data cu incredere la el.
Locații recomandate