/Bucuresti/Agentie imobiliara

Eugene Estate

Strada Lipscani Nr.77, București 030037, România

Eugene Estate
Agentie imobiliara
4
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J3+Q5 București, România
+40 31 828 2329
eugene.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Dinca Laura
Dinca Laura2 ani în urmă
Cer datele de pe buletin inclusiv CNP ul pentru contract de vizionare, fara a trimite inainte un formular GDPR, ceea ce nu mi se pare legal. Dupa experienta avuta cu un agent nu mi-a inspirat incredere. Nu as cumpara prin aceasta agentie.
Grigore Hîrzoiu
Grigore Hîrzoiu2 ani în urmă
Te minte în față cu privire la suprafață. Îi spui că are 13,55 m.p o cameră și te contrazice, spune ,,are mai mult, are aproape...14,,. Numai un idiot ar cumpăra convins de cineva de acolo la preț cu 15% mai mare decat vecinul.
Cristina Malciu
Cristina Malciu4 ani în urmă
ZERO! Nu recomand! Agentul te minte in fata in ce consta costurile notariale, juristul ii aproba minciuna, imi spune un pret, iar notarul imi da o factura mai mare cu 4000 lei! Firma de notariat cu care colaborează la fel de ZERO! Ii cer explicatii agentului si imi spune ca nu a stiut! Oamenii sunt incompetenti te mint pe banii tai si dupa isi cer scuze ca nu au stiut! In concluzie esti mintit ca sa cumperi, dupa primesti scuze! NU RECOMAND
Gaucan Violeta
Gaucan Violeta2 ani în urmă
Spre deosebire de restul agentiilor din piata, aici exista o selectie atat a proprietatilor prezente in portofoliu cat si a clientilor, care intradevar sunt selectati conform criteriilor cerute de catre proprietari. Se ofera seriozitate din partea agentilor si mi s-a raspuns prompt la nevoile mele pentru achizitia unui apartament. Multumesc!
Arh. Bogdan Balaban
Arh. Bogdan Balaban2 ani în urmă
Aceasta agentie creste preturile fata de cel cerut de proprietar cu cate 10 000 de euro. Fapt verificat de mine personal. Anuntul pus de proprietar este de 68 000 euro negocialbil, pretul cerut de aceasta agentie este de 78 000 de euro plus comision de 3 %. Deci vorbim de o diferenta de la 70 la peste 80 de mii cu taxe incluse.
Niste tepari cu care nimeni nu ar trebui sa mai lucreze!
Daca vi se pare ca preturile sunt razna complet sa stiti ca aceasta agentie contribuie din plin la falsificarea preturilor si cresterea lor artificiala. Nu e singurul anunt pe care l-am descoperit in care ei fac aceasta magarie.
Sa va feriti de ei !
Kătălin Anăstase
Kătălin Anăstase2 ani în urmă
Va salut! Ma bucur ca am descoperit aceasata Companie mare, deoarece m-a ajutat sa imi ating obiectivele, iar personalul mi-a inspirat mult profesionalism in tot ceea ce face pentru clienti, angajati si oameni interesati de serviciile imobiliale. Le doresc mult succes!
Theodorsx Panait
Theodorsx Panait2 ani în urmă
Cea mai buna agentie cand vorbim de raportul calitate/pret, conteaza foarte mult un broker profesionist, care intradevar te ajuta sa vinzi foarte repede in cazul meu.
Adrian-Marius Zaharia
Adrian-Marius Zaharia2 ani în urmă
Prelungitele asteptari - de ordinul orelor intregi - pt a obține bunavointa distinsului agent de a da relatii cu privire la un produs imobiliar a însemnat pentru mine un tratament nerespectuos si fără a fi in ton cu normele minime ale spiritului comertului
Locații recomandate