/Bucuresti/Agentie imobiliara

Alice Necula, Agent Imobiliar

Bulevardul Bucureștii Noi 66, București 010435, România

Alice Necula, Agent Imobiliar
Agentie imobiliara
4.8
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2PQ+4J București, România
+40 755 133 936
neculaimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Munteanu ioana
Munteanu ioana2 ani în urmă
Am colaborat extraordinar. In momentul in care i-am scris doamnei Necula eram intr-un moment de disperare in a-mi găsi un apartament. Răspunsul doamnei a fost mai mult decât prompt, aceasta răspunzându-mi la solicitarea de vizionare in câteva minute. Mi-a oferit cu răbdare și deschidere toate informațiile. In câteva zile aveam totul pregătit și gata de semnare. Aceste aspecte denota profesionalism si credibilitate. Puteți apela fără grija!
Catalina Mariana
Catalina Mariana2 ani în urmă
Experienta mea personala cu dna A. Necula a fost una formidabila. Doamna, este o persoana comunicativa,implicata. Gestioneaza situatiile neprevazute cu profesionalism si bun simt. Recomand cu toata caldura .
Tora tora
Tora tora2 ani în urmă
Alice Necula = profesionalism, corectitudine, seriozitate.....pe scurt nu aș colabora cu nimeni altcineva de când o cunosc, profesional vorbind!!! Recomand maxim!!!!
Și e și foarte simpatică!!!
Valmot marinescu adrian
Valmot marinescu adrian2 ani în urmă
Eu am fost la prima tranzactie imobiliara si am avut noroc sa colaborez cu dna Necula.
Tranzactia s-a desfasurat fara probleme iar dna Necula s-a ocupat de tot ce a fost nevoie.
Recomand cu incredere! Este un altfel de agent imobiliar! Nota 10+
Vasile Serban
Vasile Serban2 ani în urmă
Un agent foarte bine pregatit, comunicare si implicare ireprosabila, tot timpul focusat pe rezolvarea obstacolelor aparute. Atunci cand lucrurile intra in impas, e bine sa ai un astfel de om prin preajma. Sunt impresionat si inspirat deopotriva.
Andra andra
Andra andra2 ani în urmă
O adevărată profesionistă, o prezență caldă, dispusă mereu să ne ofere informații folositoare. Tranzacția pe care am realizat-o a fost mult mai plăcută și mai ușoară cu ajutorul doamnei Necula. Eu și soțul meu o recomandăm cu multă căldură! Mulțumim!
Valentin Stefan
Valentin Stefan2 ani în urmă
O tranzactie care s-a desfasurat impecabil de la un capat la altul datorita promptitudinii aratate de Alice.

Empatie, incredere si seriozitate pe tot parcursul colaborarii. Un om deschis, amuzant si punctual. Bravo Alice si multe multumiri.

Safe and impecable transaction. Alice shows empathy and trust in the whole process being, in the same time a fun and realiable person. Totally recommend her for a real estate transaction without hesitation.
Thank u, Alice, and good job!!!
Mihai Vigariu
Mihai Vigariu2 ani în urmă
Imediat de la prima discutie, Alice a inteles exact ce tip de apartament caut. A doua zi deja aveam oferte sa imi aleg. Si apoi, chiar daca nu mi-a convenit, Alice a continuat si mi-a gasit variante pana cand am gasit ce imi place. Sunt foarte multimit de profesionalismul ei, recomand cu mare caldura! Si daca intr-o zi va veni vremea sa vand apartament sau casa, sunt convins ca tot la ea apelez. Multumesc, Alice!
Locații recomandate