/Brasov/Agentie imobiliara

Fortuna Imobiliare

Bloc S19, nr., Calea București, Brașov 500365, România

Agentie imobiliara
4.4
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJWC+6J Brașov, România
+40 731 323 396
fortunaimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Mirela
Daniela Mirela2 ani în urmă
Las aceasta recenzie pentru agentul George Gavrilescu ținând sa ii mulțumesc încă odată pentru profesionalismul , răbdarea și implicarea pe care o are in ceea ce face , am cumpărat un apartament prin intermediul acestei agenții cu domul George Gavrilescu , precizând ca nu ma aflam pe teritoriul țării , am sunat și mi sa răspuns la nenumăratele întrebări legate de locuința pe care urma sa o cumpăr , acest domn a avut răbdarea dedicându-se in totalitate ,neștiind dacă voi cumpara sau nu imobilul de care eram interesată , la început ca tot omul am fugit de agenții , motive bine știute ( ca tot omul sa mai salvam niște bănuți )dar într-un final mi-am riscat banii si am luat decizia de a cumpara ceea ce mi sa prezentat in video si verbal , am rămas foarte plăcut surprinsă sa găsesc chiar mai mult decât ma așteptam , totul perfect organizat , fără pierderi de timp , deci sunt super mulțumită si sincer merita fiecare bănuț din comisionul dat . Vorba romanului “dai un ban si stai in fata “ ! Cu siguranța voi reveni si îl recomand cu toată încrederea pe acest domn George Gavrilescu . Seriozitate , experiența si profesionalism .
Lore Tudor
Lore Tudor2 ani în urmă
Slab ! Neprofesionisti
Ghe. bitza. Piscunov
Ghe. bitza. Piscunov4 ani în urmă
Oameni competenti.
Andrada Cosneanu
Andrada Cosneanu4 ani în urmă
Profesioniști!
Ofelia Manole
Ofelia Manole5 ani în urmă
FLO MADE IT!
FLO MADE IT!7 ani în urmă
M-am dus sa vad un apartament si dupa ce ca nu corespundea cu anuntul a trebui sa mai stam la coada a erau vreo patru firme la vizionare.
Florin Ifrim
Florin Ifrim2 ani în urmă
Personal pot spune ca am vândut și in același timp am cumpărat prin intermediul acestei firme. Pot spune ca sunt profesioniști în ceea ce fac, oferă cele mai corecte sfaturi, raport preț-calitate foarte bun. Recomand cu toată încrederea.
Alex Stoianovici
Alex Stoianovici2 ani în urmă
Trebuia sa vizionam o casa in Harman. Pret atractiv, eu nu eram in oras, asa ca a fost o alta persoana in locul meu sa o vada in mare si sa-mi spuna daca merita sa vin special pentru asta. Persoana il intreaba pe agentul Ciprian Magadan despre acoperis, el spune ca e din azbest, care e mai bun decat tigla, zeci de ani nu ai treaba cu el. Ce a "uitat" sa ii mentioneze e ca azbestul este un cancerigen de clasa 1A si ca toate lucrarile cu acest material sunt interzise din 2005. Cand am auzit de asta si l-am sunat sa-l intreb despre acoperis, a incercat sa ma imbarlige ca e azbest de acoperis care, vezi Doamne, nu e cancerigen, ca asta-i din ala bun. Ori e nestiutor, dar atunci nu stiu ce cauta in domeniu (ma indoiesc ca nu stie pericolele azbestului), ori e un cinic inconstient care pentru comision e gata sa minta cumparatorul in fata si sa-i puna sanatatea in pericol.

PS
Exista, intr-adevar, mai multe tipuri de azbest:
actinolit;
amozit (azbestul „brun”);
antofilit;
crizotil (azbestul „alb”);
crocidolit (azbestul „albastru”);
tremolit.
Cele mai periculoase sunt crocidolitul si amozitul, insa absolut toate sunt cancerigene, iar fabricarea si lucrarile cu oricare dintre acestea sunt interzise.
Locații recomandate