/Brasov/Agentie imobiliara

White Mountain Property - Agentie imobiliara Brasov

Strada George Barițiu 1A, Brașov 500025, România

White Mountain Property - Agentie imobiliara Brasov
Agentie imobiliara
4.8
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHRQ+J7 Brașov, România
+40 268 416 522
whitemountain.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tasya Popescu
Tasya Popescu2 ani în urmă
O agenție cum nu mai este alta în Brașov. Stau în chirie de 14 ani in Brașov, timp în care am colaborat cu mai multe agenții în vederea obtinerii unor oferte care sa îmi satisfacă nevoile atat financiare cat și cele de confort. Singura agenție cu consilieri profesioniști a fost White Mountain. Prin aceasta agenție am găsit apartamentul ideal atat dpdv spațiu cât și financiar. In plus, orice problema ai avea de rezolvat în apartamentul închiriat, problema a cărei rezolvare nu tine de tine ca si chirias, agenția se implica rapid în rezolvarea ei, colaborând cu electricieni, instalatori, etc. Recomand cu încredere aceasta agenție. Felicitări!
Alin Boc
Alin Boc2 ani în urmă
Recomand aceasta agenție pentru profesionalismul , promptitudinea și corectitudinea acestora . Au ascultat întotdeauna de cerințele noastre și au remediat problemele in cel mai timp scurt. Din păcate tot mai puține companii ,(indiferent de tipul de serviciu prestat) , sunt atât de corecți și atenți. Felicitări și sper sa nu va schimbați precum majoritatea companiilor din România.
Gifu Laurentiu
Gifu Laurentiu2 ani în urmă
Prin intermediul agenției White Mountain ne-am găsit apartamentul pe care acum îl putem numi "acasa". O echipa profesionistă care a răspuns de fiecare data nevoilor noastre și ne-a oferit prompt soluții eficiente.
Robert Chișcaru
Robert Chișcaru2 ani în urmă
Mulțumesc echipei White Mountain Property pentru suportul acordat si implicarea pentru a gasi ceea ce căutam. Recomand serviciile acestora celor care doresc să inchirieze o locuință.
Gabriel Pop
Gabriel Pop2 ani în urmă
După o lungă colaborare pot spune că apreciez promptitudinea, profesionalismul și seriozitatea colectivului White Mountain Property.
Pe aceasta cale mulțumesc biroului din Brașov , Raluca, Andra, Anne, Valentina.
Lumi Dem
Lumi Dem2 ani în urmă
Aceasta agentie o recomand tuturor, sunt foarte corecti si atenti,colaborez de 4-5 ani cu ei.Domnişoara Anne va multumesc din suflet pentru tot ajutorul care mu-l dati🙏🙏👏💕💐
Vlad Iachim
Vlad Iachim2 ani în urmă
O echipa de oameni foarte serioși și bine pregătiți. Am colaborat și colaborăm foarte bine. Au fost atenți la nevoile noastre, de aceea au și creat premisele unei colaborări pe termen lung. Recomandam cu încredere serviciile lor, oricui este in căutarea unei agenții care oferă servicii de calitate, respectiv in căutarea unor oameni care sunt capabili sa înțeleagă nevoile clientului și au si maturitate necesară in abordarea oricăror provocări pe termen scurt și lung. Echipa White Mountain Property reușește cu succes sa îndeplinească aceste doua cerințe atât de esențiale.

A team of very serious and well trained people. We have collaborated and we collaborate very well with them. They were attentive to our needs, that's why they created the premises for a long-term collaboration. We recommend their services with confidence, to anyone looking for an agency that offers quality services, respectively to those that are looking for people able to understand their needs and have maturity in addressing any short and long term challenges. The White Mountain Property team successfully manages to meet these two essential requirements.
Mihai Popa
Mihai Popa2 ani în urmă
In primul rand dorim sa îi mltumim lui Anne!
Suntem foarte mulțumiți de colaborare, ne-a ajutat sa găsim chiriaș de încredere.
Foarte profi, intuitivă, atentă la detalii, receptiva la cerințe, comunicare foarte bună.
Recomand cu încredere!
Locații recomandate