/Arges/Agentie imobiliara

Lumina Park

Bulevardul Nicolae Bălcescu, Pitești 110298, România

Lumina Park
Agentie imobiliara
4.2
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VRGW+93 Pitești, România
+40 733 100 717
luminapark.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Jennifer Ziarkowski
Jennifer Ziarkowski2 ani în urmă
(Tradus de Google) O atracție distractivă pentru întreaga familie. Iluminări plăcute, sunt destul de multe. Ne-a luat 1,5 ore să mergem cu doi copii mici și o pauză pentru ceaiul de iarnă. Este fabulos și puțin festiv. Ieșire merită prețul biletului. Am fost vineri la 6 seara si nu a fost aglomeratie, desi stiu ca e mult mai lejer in timpul saptamanii.

(Original)
Fajna atrakcja dla całej rodziny. Przyjemne iluminacje, jest ich całkiem sporo. Obejście z dwójką małych dzieci i przerwą na herbatę zimową zajęło nam 1,5h. Jest bajkowo i trochę świątecznie. Wyjście warte ceny biletów. Byłam w piątek na 18 i tłumów nie było, choć wiem, że zdecydowanie luźniej jest w tygodniu.
Marilena Alexandru
Marilena Alexandru3 ani în urmă
Penedo Cristian
Penedo Cristian4 ani în urmă
Toate bune și frumoase ca de început.Insa,ce fac locatarii care se vor muta în blocul care sta sa fie gata în momentul în care se vor apuca de lucru la celalalt bloc? Imaginați-vă câtă gălăgie, mizerie și toate cele. Trebuiau construite în paralel și după date în folosință. E greu, chiar imposibil sa locuiești cu macaraua lângă tine. Nu-i în regula asa ceva.
Liviu Tudoroiu
Liviu Tudoroiu4 ani în urmă
Până la recepția primelor locuințe, nu se poate spune nimic
Alina Catalina
Alina Catalina4 ani în urmă
Ion Sterie
Ion Sterie5 ani în urmă
Frumos parc
Jan Jak
Jan Jak2 ani în urmă
Calitatea apartamentelor sub așteptări; nu a fost predat la termen, subsolul a fost inundat, finisajele nu au fost terminate, nu are scurgere in balcon, in cazul in care plouă in balcon, tâmplăria zgâriată și mult mai multe, zidăria a început să crape, a se vedea la intrare in scara dinspre parcarea blocului
Madalin Minescu
Madalin Minescu2 ani în urmă
Locații recomandate