/Arges/Agentie imobiliara

Project Center Intermed 2004 - agentie imobiliara

Strada Egalității nr.33, Pitești 110049, România

Project Center Intermed 2004 - agentie imobiliara
Agentie imobiliara
4.9
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV3G+6C Pitești, România
+40 755 133 133
projectcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Șerban
Anca Șerban2 ani în urmă
Colaborarea cu aceasta agentie a fost o experienta reușita si placuta din toate punctele de vedere.
Recomand cu drag Project Center pentru profesionalismul, amabilitatea si eficienta de care a dat dovada!
Daniel Serban
Daniel Serban2 ani în urmă
Servicii de calitate. Recomand cu drag echipa Project Center! Va multumim pentru profesionalism!
MIhaela Ilina
MIhaela Ilina2 ani în urmă
Foarte multumita de colaborarea cu agentia Project Center . Recomand 100%. S-au ocupat de acte, au colaborat cu notarul, programari. Singura mea grija a fost semnatura si cam atat. 🙏👏 profesionalism garantat.
Cosmin Pavel
Cosmin Pavel2 ani în urmă
Servicii excelente, adaptate in functie de nevoia clientului! Sorin Perja este un adevărat profesionist, a fost tot timpul deschis in a ne ajuta sa rezolvam orice situatie aparuta pe parcursul tranzactiei! Am vândut rapid și fără bătăi de cap, fara sa fim in tara ( procura făcută socrului meu care s a prezentat doar la notar, pentru semnarea contractului).
Recomand cu încredere!!!
🔝🏠🏡🏘🔝
Pana Catalin
Pana Catalin2 ani în urmă
Oameni seriosi si profesionisti.Cand am apelat la dansii,m-au ajutat sa iau cea mai buna decizie in privinta achizitiei casei dorite la preturi fara concurenta.
Marius gaina
Marius gaina2 ani în urmă
A auzi feedback pozitiv despre afacerea ta este întotdeauna un sentiment bun. Este chiar mai bine când este scris.
De aceea mulțumim Project Center Intermed 2004, că ați acordat timpul și atenția la toate detaliile pentru ca finalul să fie o reușită deplină!
Întrucât situația noastră a fost una mai specială(acte judecătorești de legalizat, Cadastru, Credit la Bancă), dorim să descriem toate eforturile pe care domnul Sorin Perja și echipa le-au depus pentru a se finaliza tranzacția de vânzare-cumpărare:
♥Am început prin a prospecta piata intermedierilor imobiliare din orașul Pitești, unde aveam un apartament de vânzare, alegând INSPIRAT pe dl Perja & echipa dânsului. A urmat întâlnirea, prezentarea apartamentului și detalii - în luna iulie 2021.După ce am prezentat toate detaliile,dl Sorin ne-a asigurat că ne va sprijini în toate etapele și ne va înlesni orice aspect care ține de detaliile de vânzare. Apreciem profesionalismul cu care a abordat fiecare etapă , umanismul, argumentarea cu care a reușit să reușească vânzarea.
♥Știm cu toții că am trecut prin perioada Covid-19…..așa că,atunci când ne-a legalizat actele…. totul a mers greu fiindcă….era pandemie!!!!
♥Apoi la transcrierea proprietății, pe care ne-a facilitat-o la Oficiul Cadastrului…..a trebuit să meargă personal pentru a explica anumite detalii din actele de proprietate…..după o altă perioadă în care Oficiul Cadastrului Pitești fusese închis din motive de ….valul 4 al pandemiei….!!!!!
♥Însă în 17 decembrie,ne-a sunat și ne-a anunțat:” aveți actele de transcriere a proprietății la Oficiul Cadastrului pe mail…..”, de acum mai avem doar o etapă și anume, acordul Băncii pentru vânzare (apartamentul fusese luat prin Credit ipotecar).
♥Apoi ne-a obținut și certificatul energetic!
♥Între timp echipa dlui Sorin ne-a identificat un cumpărător….a stabilit toate datele…a făcut un acord cu acesta….
♥Banca a întârziat răspunsul…..termenele stabilite cu cumpărătorul au fost depășite…..acesta a renunțat…..!!!!!
♥Echipa Project Center Intermed 2004 nu a renunțat…..a luat-o de la capăt….cu vizionarea apartamentului…..dar după scurt timp vânzarea a avut loc , cu succes, dl Sorin Perja ocupându-se de programarea la dna notar Stan Ana în 18 februarie 2022, fiindu-ne alături până la finalizarea tranzacției financiare.

Recomandăm cu căldura agentia Project Center Intermed 2004 din Pitești Argeș -din prima zi au fost deschiși, ne-au oferit sfaturi care sa ajute la vânzarea apartamentului. Au tinut legatura cu noi constant, au avut inclusiv grija ca apartamentul sa fie mereu gata de prezentare, au tinut cont de situația noastră. Profesionalismul, modul de abordare a personalului îi reprezintă si nu vom ezita să apelăm din nou la ei!
Inainte de orice, am întalnit oameni profesioniști care a fost alaturi de noi, nu o agentie care doar voia sa mai bifeze o vanzare!
Felicitari pentru toata munca depusă, rabdarea și corectitudinea fata de noi vânzătorii și față de noii proprietari.
PS. stim ca nu a fost o vânzare ușoară😊, dar experiența dumneavoastră a transformat toată realitatea…..într-o reușită…..memorabilă!
Vă mulțumim!
Gaina Marius Daniel & CO
Raluca Viziru
Raluca Viziru2 ani în urmă
Recomand cu mare drag Project Center 👏
Pozitivi și plini de energie, axați mereu spre nevoia clientului.
Ramona Perja îți mulțumesc pentru toată implicarea și devotamentul tău!🙏
Isache Camelia
Isache Camelia2 ani în urmă
Apreciez implicarea si profesionalismul echipei si mai ales suportul emotional in momentele tensionate.Va doresc clienti cu ganduri bune!
Locații recomandate