/Timis/Agentie de turism

Jade

Piata Martir Belici Radian, Timișoara 300011, România

Jade
Agentie de turism
1.4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64F+9V Timișoara, România
+40 256 295 017
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Noivrem respect
Noivrem respect5 ani în urmă
*** EVITATI ACEASTA AGENTIE !!! ***

Am fost prin aceasta agentie,un sejur in Grecia,zona Parallia,cu familia,si pot sa va marturisesc ca am avut conditii de tot rahatul oferite,plus ca nu am fost nici macar informati concret despre cazarea care trebuia sa fie la hotelul Hermioni Inn,conform ofertei de atunci. Mai exact:
-dna agenta de acolo(o tipa scunda,in varsta si neagra,de la atata bronz),ne-a oferit un sejur la hotel Hermion Inn,de 3 stele,la un pret rezonabil,drum asigurat dus-intors cu AUTOCARUL,la care am si acceptat oferta;
-in ziua plecarii,surprizaaaaaa,nu am plecat cu autocarul,ci cu un microbuz marca Mercedes,de culoare visinie,pe motiv ca,dupa explicatiile agentei Cristina(tipa neagra),nu au fost destui clienti,si suporta ditamai drumul lung pana la Paralia,fara conditii de o calatorie placuta(lipsa a.c.-ului,scaune defecte,gropi luate la rand)
-ajunsi la destinatie,alta surpriza:nu am fost cazati la nici un Hotel Hermioni Inn,ci am fost PASATI la o alta agentie de turism de acolo,din Paralia,fara sa stim despre ce a fost vorba,cu nici un fel de informatie.
-agenta de acolo(o tipa bruneta si plinuta) ne-a cazat la alt hotel de acolo,doar 4 zile(pe motiv ca trebuie sa vina clientii ei ca sa se cazeze si nu puteam sta mai mult)...apoi ne-am mutat,cu bagajele dupa noi,la alt hotel timp de 3zile...ceea ce nu a fost normal(sa ma plimb ca tiganul cu cortul).
-cat despre ghid,nici vorba;este pe principiul "descurcate,fraiere...eu ti-am luat banii si am plecat"
-a trecut sejurul si am asteptat sa vina autocarul sa plecam acasa...bineinteles,alte surprize in acea ultima zi,adica: am cautat acel hotel Hermionii Inn si sa stam de vorba cu patronul de acolo(in engleza) si mi-a explicat dansul ca nu a fost inregistrata in baza lor de date nici o agentie cu numele de Javre,pardon...Jade turism.
Dansul si-a sunat sotia,ca poate stia ea mai multe informatii si,dupa spusele dansului,chiar a fost sunata de aceasta agentie,dar ei deja aveau camerele rezervate,din care rezulta,de ce nu am fost cazati la acest hotel. Surpriza,nu?
Am cerut de asemenea explicatii si de la tipa aceea bruneta si plinuta,de ce nu am fost cazati la hotelul respectiv? Raspunsul dansei:"nu va pot da informatii,vorbiti cu cei de la Jade".
Mai exact,ambele agentii si-au batut joc de clienti,pe sub maneca.
Ajunsi in tara,am avut o singura misiune de facut:sa-i reclamam.
I-am reclamat la OPC Timisoara,la care,bineinteles,au fost amendati.
Va sfatuiesc sa procedati la fel,in cazul in care sunteti nedreptatiti si sa nu mai lasam pe acesti escroci sa ne bata joc de noi,pe banii nostri.
Succes.
Silviu Mereu
Silviu Mereu5 ani în urmă
Firma aflata în faliment
Preferate preferate
Preferate preferate5 ani în urmă
Cristiana Badea
Cristiana Badea5 ani în urmă
Constantin Cornigeanu
Constantin Cornigeanu6 ani în urmă
Asta scrie pe site-ul acestei firme : " Dorinţa noastră de perfectionare continuă a atras un numar mai mare de clienţi în agenţie şi fidelizarea celor deja existenţi în baza noastră de date. Suntem conştienţi ca numai prin profesionalism şi seriozitate turiştii nostri vor avea vacanţa de vis meritată, iar noi satisfacţia muncii împlinite!" dar, in loc de clienti sa cititi FRAIERI, in loc de profesionalism sa cititi INCOMPETENTA si in loc de vacante de vis, sa cititi VACANTE DE NEUITAT ( si experientele negative se tin minte , nu ? ). Prin oferta ni s-a promis ( si asa am platit !!! ) hotel de 4 ( patru ) stele in Portugalia si ne-am trezit la unul de 2 stele, cu indulgenta, hotel certificat la 4 stele in noiembrie 2003 si de atunici s-a tot degradat, fara frigider, cu mobiler vechi si covoare murdare, cu un TV mic din "epoca de piatra" cu cateva canale si multi purici... ce mai , un hotel...de tot rahatul ( scuzati cuvantul... tot ). Ghidul ( e mult spus ghid ) ne-a mai cerut inca 20 de euro pentru fiecare optionala pe motiv ca s-au schimbat tarifele firmei ce punea la dspozitie autocarele, ne-a convins sa cumparam cardul Lisabona cu 30 de euro , dar ne-a numai dus la 3 locatii unde l-am folosit , pentru ca la ultimele doua am ajuns prea tarziu, scuzandu-se ca el nu stia programul... Sa nu va mai spun de seara FADO ( sau ... FIASCO !) Si multe, multe altele, care ma fac sa ma intreb cum de asemenea agentii nu sunt inchise! Pe site-ul lor au afisat un Brevet de turism din... 2002, cu valabiilitate probabil ...pe veci ! Si este emis pe numele unei persoane care a vandut firma de mult !!! Deci, atentie! Daca vreti adrenalina de toate felurile , apelati la JADE TURISM : " O FIRMA MICA CE DA TEPE MARI !!!"
Marius Lucian
Marius Lucian6 ani în urmă
Am achizitionat un sejur in Grecia la hotel Hermioni Inn care avea review-uri foarte bune iar cand am ajuns la destinatie am fost cazati intr-o alta locatie mult mai mizerabila si cu igrasie in baie intr-o cu totul alta statiune.

Reprezentanta agentie ne-a spus cu seninatate si nesimtire ca nu ne poate oferi ceea ce am achizitionat si trebuie sa acceptam ceea ce ne-a oferit.

Recomand sa evitati aceasta agentie de turism care isi face reclama cu hoteluri bune si preturi mici doar pentru a atrage clienti care sunt dusi in alte locatii decat cele platite.
Sebastian stania
Sebastian stania7 ani în urmă
Este cea mai neserioasa firma posibila !!!! Platesti pt 3 ☆☆☆ si te cazeaza la 1☆ . Paralia este cea mai imputita plaja.
Lavi kitty
Lavi kitty2 ani în urmă
E normal sa fie in faliment. Cristina bruneta, inca lucreaza acolo. Exact ca in prima poza , cu ei esti la o intersectie, lasat cu bagajele in mana in alta statiune decat in cea pentru care ai platit. Fara sa iti spuna nimic pana nu ajungi in Grecia. Acolo, intr o alta statiune decat cea planificata, doamna se rastea la noi sa ne dam jos din autocar, ca aici vom fi cazate. Noi, doua fete buimacite de somn dupa o noapte zbuciumata cum e pe autocar, nu ne venea sa credem ce auzim. Si atitudinea doamnei era una de ingrijitoare la ferma de porci.Nervi si suparare...ca doar asta iti doresti cand in sfarsit ai si tu mica binemeritata vacanta la mare, dupa ce restul timpului iti rupi oasele la munca.Cu chin si nervi, am ajuns la un hotel.au trecut zilele.Marea ne a linistit cat de cat. La plecare, alti nervi.Trebuia sa mituim un taximetrist cu maxim 100 euro sa mearga cu noi vreo 200 km( dar sa ne si dea bon :))) sa ne deconteze Jade banii) (de ciubuc, cu bon fiscal nu am auzit) pana intr-un oras la o benzinarie unde avea sa opreasca un autocar. Deoarece nu erau suficienti clienti, autocarul nu mai trecea prin statiunea noastra. Ci trebuia noi sa facem cumva, sa ajungem la el :( serios , un concediu pe care nu l uiti toata viata :(( de groaza. In care primele zile si ultimele doua zile doar ne am necajit, jurand ca zile intregi, ma veti vedea in fata firmei cu pancarde antiJade !!! Ca la televizor la stiri, boicotare , pana cand nici un om nu le mai da bani pramatiilor astora, sa ajunga bataia lor de joc. Normal ca le am facut reclamatie la Protectia consumatorului. Mi s a dat raspuns ca nu am dovezi suficiente :(
Locații recomandate