/Timis/Agentie de turism

Agenția Europa Turism Timișoara - România

demisol, Strada Paris nr 11, Timișoara 300003, România

Agenția Europa Turism Timișoara - România
Agentie de turism
4.3
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64F+35 Timișoara, România
+40 731 115 574
europaturism.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Deliric C
Deliric C4 ani în urmă
Am avut o experienta cu acesta agentie si pot spune ca ghizii sunt foarte agasanti, se manifesta prin urlete si tipete. Trec pe langa obiectivele turistice ca trenul prin gara, pur si simplu n-au respect pentru turisti. As mai adauga faptul ca pe site se regasesc o serie de programe de vizita pentru anumite obiective dar la defapt spun raspicat ca acele obiective sunt optionale si ca ei nu vor sa-si piarda vremea cu acelea...va dau si un exemplu am fost cu ei intr-o excursie la Cracovia , iar pe site a doua zi era in program vizitarea Fabricii lui Schindler si nu au onorat programul, zicand ca ei nu sunt datori sa stea la casele de bilete pentru un obiectiv care nu prezinta nici o importanta! Acel obiectiv fiind unul foarte important si consider ca vizitarea lui este una memorabila, dar au fost persoane care s-au scandalizat si atunci au decis sa mearga doar cu cei care au avut ceva de zis adica 2 sau 3 persoane dintr0un grup de 40 de persoane....pe noi restul ne-au dus bezmetici pe niste strazi din Cracovia...unde n-am vazut NIMIC! Evident ca este deranjant. Asa ca nu aruncati banii pe acesti sarlatani, mergeti la oamenii care chiar ofera servicii de calitate.
Simina r
Simina r4 ani în urmă
O stea ptr un ghid coleric care nu știe cum sa se comporte cu clienții! Poate uita ca doar clientul tine în picioare o afacere! Pentru cei dornici de o excursie sa fie mai atenți când vor apela la serviciile acestei agenții! Nu mai zic de oferta lor inițială și ce primești mai exact: comportament deplasat! P. S GHIDUL CU NERVII CARE DEVERSEAZĂ NIVELUL NORMAL ESTE ADMINISTRATORUL! RUȘINE! Nici măcar nu a spus un banal mulțumesc clienților la întoarcere din excursie!
Ciprian Lau
Ciprian Lau4 ani în urmă
Am citit recenziile și văd că lumea a fost nemulțumită de ghizi, eu nu vreau să-i contrazic dar in excursia la care eu am participat ,am avut parte de doi ghizi minunați .Am avut parte de explicații despre obiectivele pe lângă care am trecut la pas ,cât și despre cele pe lângă care am trecut cu autocarul. Am avut și discuții contradictorii cu ghizii ,deoarece locurile pe care le am vizitat au avut o istorie mai deosebită ,dar au fost constructive și fiecare am avut de câștigat și am venit mai bogați acasă.
Barari Cătălin
Barari Cătălin4 ani în urmă
Un serviciu de tot rahatul. Am rezervat la acești indivizi o excursie în Novi Sad, Serbia. Am platit-o integral cu o lună înainte și ei mă anunță cu 3 zile înainte că îmi returnează banii pe motiv că nu s-au adunat suficienți oameni. Și aceasta chiar dacă pe pagina de Facebook a nulităților era scris că excursia e sold-out. Sunt extrem de dezamagit de această agenție și o recomand doar celor care vor să-și organizeze cea mai oribilă vacanță a vieții lor.
Andra Covrig
Andra Covrig5 ani în urmă
Am sunat pentru o excursie Last Minute la Viena, postata pe site. Surpriza a fost ca am dat de o "doamna" care mi s-a adresat foarte urat mentionand printer altele "nu vedeti ca nu mai sunt locuri?" (pe site evident ca nu aparea aceasta informatie). Sunt foarte dezamagita avand in vedere ca este vorba despre o agentie de turism.
Coca feher
Coca feher5 ani în urmă
Multumesc agentiei Europa Turism din Timisoara pentru excursia din 23 iunie 2018 la Belgrad!
A fost suuuper !!!
Felicitari !
Harmony Blogger
Harmony Blogger2 ani în urmă
Foarte frumos! Amintiri pentru o viață!
Paul dutescu
Paul dutescu2 ani în urmă
Super tare... la doi pași...
Locații recomandate