/Teleorman/Agentie de turism

Transvalady SRL

Strada 1 Mai 60, Alexandria, România

Transvalady SRL
Agentie de turism
3.6
248 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X88Q+68 Alexandria, România
+40 247 313 632
transvalady.autogari.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Popa
Adrian Popa2 ani în urmă
Super sunt masini carw pleaca des din ora in ora sau jumatate de ora in jumatate de ora spre toate localitatile din jud teleorman...super multumit
Radu mihalca
Radu mihalca2 ani în urmă
POATE NU AR FI CHIAR IEȘIT DIN COMUN PUȚINĂ AMENAJARE.CEVA ASFALT,PE AICI PE ACOLO(CA SĂ NU ZIC PESTE TOT!),PEROANE AMENAJATE CA ÎNTR-O AUTOGARĂ.
Sandu Iulia
Sandu Iulia2 ani în urmă
Promptitudinea lor (indiferent de condiția nu Întotdeauna favorabilă a drumurilor) ajută mult.
Mulțumesc!
Mititelu Alexandra
Mititelu Alexandra4 ani în urmă
Am ajuns acolo în jur de 18:00 și am întrebat pe un șofer unde merge microbuzul unde tocmai ce se urca iar el foarte deranjat mi-a răspuns că în Lisabona. Eu uimită i-am spus v-am întrebat doar nu am dat cu parul, la care el sa urcat în mașină și mi-a zis că scrie pe geam unde merge. Domnul mergea la Lisa. Deci nu știu pt ce a fost așa deranjat și țin să spun că dacă nu îi place ce meserie are ( cu toate că nu prea face nimic doar sta cu curul pe scaun ) sa se angajeze în altă pare. Urat din partea lui sper sa fie și fata Domnului luată la fel la mișto de un șofer, o să simtă atunci cum este.
Magdas Diana
Magdas Diana5 ani în urmă
Conditiile de transport pentru navetiști sunt de rahat,de cele mai multe ori nu ai loc pe scau,stai înghesuit si plătești sume mari pe abonament pentru a sta in picioare. Si pe lângă asta,majoritatea angajatilor sunt niște nesimțiți cu acte in regula,noroc ca mai apre cate unul cu bun simț din când in când. Si dacă dorești sa faci vreo sesizare pentru un lucru care te deranjează ești luat la rost si jignit pentru simplul fapt ca tu le plătești lor niste servicii care nu ti se ofera. In orice caz,e o agenție groaznică din toate punctele de vedere.
Mihaela Moale
Mihaela Moale5 ani în urmă
Nu merita nici.o steluta.A facut biletul 15lei si bubuie microbuzele de oameni,nu tin cont de numarul de scaune.Circuli inghesuit.Asa ceva trebuie luat in consideratie .Politia unde oare sta..sau e pe mana cu patroana????
Christopher Pavlyuchenko
Christopher Pavlyuchenko6 ani în urmă
Au bagat doi lei in plus la bilete si abonamentele le faci cum vor ei nu cum vrei tu, in aproape toate autobuzele este inghesuiala,pt cei care platesc abonamente asta nu este corect, platesc abonament sa stau in picioare.
Girl
Girl2 ani în urmă
Microbuze curate ,dar am dat de un șofer agresiv verbal
Locații recomandate