/Sibiu/Agentie de turism

Air Tour Travel

Piața Unirii 10, Sibiu 550173, România

Air Tour Travel
Agentie de turism
4.5
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4RX+Q3 Sibiu, România
+40 773 814 309
airtourtravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgeta Buliga
Georgeta Buliga2 ani în urmă
Seriozitate, amabilitate, disponibilitate si multa rabdare cu turistii, din partea personalului din agentie si din circuit. Multumim pentru o minivacanta reusita. Recomand cu caldura si incredere.
ALEXANDRA DANCIU
ALEXANDRA DANCIU2 ani în urmă
Agenția de vis pentru concedii de vis!!! Super profesionalism, corectitudine calitate/ preț, promptitudine și recomandări deosebite. Clienta fidelă de 9 ani💕, recomand cu mare drag și încredere!!!
Marius Ignat
Marius Ignat2 ani în urmă
Prima oara cand merg cu o agente intr-un concediu.
Totul a decurs excelent, pretul foarte bun.
Am fost un grup de 12 adulti si 2 copii.

Recomand .
Ghita Madalintagepef
Ghita Madalintagepef3 ani în urmă
Cea mai buna agentie de turism din Romania. Folosesc serviciile lor de mult si recomand tuturor
AVON Andreea Maria Mojoiu
AVON Andreea Maria Mojoiu4 ani în urmă
In perioasa 31.08 - 07.09.2019 am fost in concediu in Bulgaria, Sunny Beach si am avut placerea sa beneficiem de transporul dumeavoastra.

Multumim personaluli amabil, rabdator si bine organizat. Un autocar curat si aer conditionat . Am calatorit comod. Când am ajuns in Bulgaria am primit o harta cu satiunea, am fost lasati in dreptul hotelului si am primit toate indicatiile necesare pentru a ne vedea peste o saptamana. In ziua plecarii am fost contactati si am primit recomndari unde sa ne vedem ( am fost lasati si luati din fata hotelului).

Pe parcursul calatoriei  Camelia ne-a oferit informatii despre zonele si statiuniile prin care treceam. Pentru ei....un mareee plus.

Si le multumesc frumos!
Fam. Mojoiu
Corina ioana
Corina ioana4 ani în urmă
Responsabilitate, profesionalism, dedicatie in tot cea ce fac. Vacante reusite si reale. Personalul rabdator, amabil si dornic sa raspunda cu cele mai bune variante. Suntem fff multumiti, atat noi, cat si toti celor care i-am recomandat. Petrecem vacantele alaturi de 5 ani.
Ratiu Sorin
Ratiu Sorin5 ani în urmă
Excursia a decurs normal, fara probleme si am fost multuliti. Asteptam insa de la inceputul lunii octombrie 2018 sa ne trimita factura dupa ce am platit excursia .... Si de fiecre data primim ca raspuns "maine o trimit". Pacat ca exista neseriozitate chiar si daca serviciile aduse au fost OK.

Am primit factura dupa o luna si jumatate.
Din aceasta cauza.... doar 4 stele.
Elena Chitoiu
Elena Chitoiu6 ani în urmă
UPDATE: astazi am incheiat contratul. Fiind prima daca cand am incheiat un contract cu o agentie de calatorii, am pus nenumarate intrebari, iar domnul de la agentie a fost foarte rabdator cu noi, oferindu-ne toate explicatiile solicitate.

Recomandăm cu încredere (eu și încă 5 persoane)!

O experiență foarte plăcută. Am mers la agenție într-o zi de sâmbătă, în jurul orei 13:30. În condițiile în care agenția se închide la ora 14:00, ne așteptam ca personalul să fie enervat pe faptul că ne-am prezentat atât de târziu.
Spre surprinderea noastră, domnul cu care am discutat a fost foarte amabil, profesional, prietenos și dispus să ne ofere cele mai potrivite oferte pentru ceea ce ne doream de la o vacanță.

Aceasta este și agenția pe care o vom alege pentru vacanță, cel puțin anul acesta.
Locații recomandate