/Sibiu/Agentie de turism

Agentia de turism Kusadasi

Strada Tribunei Nr. 12, Etaj 1, Sibiu 550176, România

Agentia de turism Kusadasi
Agentie de turism
4
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4VX+6F Sibiu, România
+40 735 444 252
kusadasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MIRCEA Marcu
MIRCEA Marcu2 ani în urmă
Personal calificat, foarte amabil și competent!! Recomand această agenție!!
PAUL2 M
PAUL2 M4 ani în urmă
Nu răspunde nimeni.
Mihaela Ioana
Mihaela Ioana4 ani în urmă
Mâncare buna !!
Florin Florea
Florin Florea5 ani în urmă
Servicii turistice calificate.
Mihai RMS
Mihai RMS5 ani în urmă
Ca și agenție de turism este ok, dar cel puțin în aceasta locație din Sibiu, angajații, nu prea au habar de oferte!
Le spui clar de ce anume ai nevoie, ce criterii sa folosească în selecție dar nici măcar nu țin cont. Îți trimit atâtea oferte de care nu ai nevoie, încât le cauți mai bine pe site(care de altfel se mișcă greu).
Am ajuns pe la ora 9:28, ușa agenției era încuiată deși programul spune ca este deschis. Înăuntru era o angajată care dădea cu mopul și vorbea la telefon, discuții personale.
I-am cerut sa îmi trimită oferta și pe adresa de e-mail pentru ca doream sa o trimit și altcuiva. După ce mi-a înmânat oferta printata, am întrebat dacă a trimis oferta și pe e-mail, de care uitase evident, și închisese și pagina unde erau ofertele. Apoi sa ii dau foile sa le scaneze ca să îmi trimită totuși. Am așteptat și oferta nu am primit-o, și nu era nici în spam sau alte foldere.
După consultarea ofertelor, observ ca anumite hoteluri erau trecute de 2 ori având aceiași data de plecare, chiar primul din lista nu era poziționat pe malul marii, lucru pe care l-am specificat ca nu-l doresc.
Deci dacă va descurcați cu site-ul, nu are rost sa va irosiți timpul mergând la agenție, ptr ca sunt aceleași preturi, făcându-i astfel munca mai ușoară doamnei agent. Iar cel mai important, în agenție este afiș cu comisionul practicat de agenție pentru rezervările avioanelor (15 euro ptr Europa și 20 ptr alte destinații)
Rareș
Rareș6 ani în urmă
De ajutor !!
SibCyn
SibCyn2 ani în urmă
O agentie absolut neprofesionala. Nu sunt in stare sa raspunda la un mail trimis acum 2 luni. Nu vor sa-mi restituie banii pentru o excursie anulata de catre ei din cauza pandemiei. Tot insista sa reprogramez excursia. Cu asemenea agentie nu mai vreau sa merg nicaieri. Sub orice critica. NU recomand nimanui.
Ileana C
Ileana C2 ani în urmă
Cei mai neseriosi!Dupa ce achiti nu mai raspund la telefon
Locații recomandate