/Prahova/Agentie de turism

Castelul Cantacuzino

Strada Zamorei 1, Bușteni 105500, România

Castelul Cantacuzino
Agentie de turism
4.4
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG7V+G3 Bușteni, România
+40 722 960 606
cantacuzinocastle.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: 10–19
Scrie o recenzie
Alina Melinte
Alina Melinte2 ani în urmă
Foarte frumos castelul, pacat ca comuniști si-au pus amprenta atat de puternic asupra lui. Vederea din balcon mirifica . Povestile ghidului foarte interesante, pline de detalii si simboluri , la moment dat vedeam peste tot doar simboluri😁. Nu am reusit sa vizitam celebra Grota dar vom reveni .
Ovidiu Tudorica
Ovidiu Tudorica2 ani în urmă
Sigur s-ar putea sa fiu darnic cu stelele,dar este opinia mea din acea zi mohorâtă de Septembrie care s-a transformat intr-o zi perfecta de vacanta.Este un loc minunat ca spațiu interior și exterior ce merita vizitat și sa ne bucurăm ca atare.Construit de unul din din cei mai bogați oameni ai României de la acea vreme edificiul poate fi astăzi vizitat de oricine plătește un bilet de intrare.Merita pentru cine prețuiește istoria acestei tari cu bune și rele.Am avut parte de un ghid bun dovada ca am reținut destule despre trecutul acestui edificiu,domeniu și al oamenilor care au trecut pe aici.In balconul cu priveliște minunata asupra crestei Caraimanului am poposit și eu admirând exact ce priveau alți oameni in alte vremuri.
Alina Istrate
Alina Istrate2 ani în urmă
Un castel deosebit, singurul minus ar fi lipsa mobilierului. Curtea frumoasă, sunt trei leagane, un parc de aventură. Priveliște superbă asupra Bucegilor și orașului Bușteni.
Cristina Cofaru
Cristina Cofaru2 ani în urmă
Un loc minunat! Un castel de poveste, bine întreținut și excelent pus în valoare ca obiectiv turistic în zonă. Expoziții permanente și temporare în odăile încărcate de istorie ale castelului, plimbări în aerul curat de munte, un peisaj ce te îndeamnă la visare și multe distracții pentru cei mici sunt doar câteva dintre amănuntele pe care le remarci chiar și cu ocazia unei vizite scurte. Nici chiar zilele înnorate nu sunt lipsite de farmec aici. Am vizitat castelul, m-a impresionat și aș reveni să-l revăd cu mare drag.
Gabi Iacob
Gabi Iacob2 ani în urmă
Foarte impresionant, păcat că unele vremuri și unii oameni au lăsat pete urâte în istoria acestui loc minunat. Doresc actualului proprietar puterea de a restaura acest castel cât se poate de mult si sa recupereze macar o mica parte din mobilierul si obiectele ce aparțin acestui loc pentru a-l pune in valoare asa cum merită .
Alina Corina Alexandru
Alina Corina Alexandru2 ani în urmă
O locație amplasată aproape în centrul orașului Bușteni, aproape de gară cu o panorama superba din curtea castelului se vede orașul, cu loc accesibil de plimbare și un restaurant, preturi accesibile pentru adulți și copii și locuri frumoase.
Tori P.
Tori P.2 ani în urmă
Este o parte din istoria tarii noastre, familia Cantacuzino având originea în Imperiul Bizantin; sunt convins ca ghidul a redat doar o părticică din aceasta.
Cristina Radu
Cristina Radu2 ani în urmă
Un super loc pentru relaxare. Dacă sunteți în căutarea uneinlocatii ideale de a bea un ceai bun (pina colada) sau pur și simplu vreți să petreceți câteva momente și să admirați muntii , va recomand acest loc !!!!
Locații recomandate