/Prahova/Agentie de turism

Direct Booking Ploiesti

incinta Hotel Central, Bulevardul Republicii nr. 1, Ploiești 100008, România

Direct Booking Ploiesti
Agentie de turism
3.4
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2RF+63 Ploiești, România
+40 376 400 052
directbooking.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciuguianu cristian
Ciuguianu cristian2 ani în urmă
Rezervi locuri disponibile (exact asa se numește opțiunea pe platforma lor, opțiune care este diferita de cealaltă varianta a lor de a cere verificare disponibilitate), ți se confirma printr-un email disponibilitatea rezervării și ca urmare fireasca ți se emite factura proforma pe care o achiți ca un client docil și încrezător. După efectuarea plății și după ce aștepți vreo câteva zile, primești un email în care ești informat, citez "
Din pacate cererea dumneavoastra de rezervare nu a putut fi confirmata de furnizor deoarece nu mai sunt locuri disponibile."
Am uitat sa menționez. Cu toate ca în e-mail-ul de confirmare a disponibilității este menționat ca trebuie sa aștepți confirmarea rezervării, ei trimit și un sms în care ți se dau un termen de plata de 2 ore ca să fie siguri ca îți iau banii și apoi te anunță că nu mai sunt disponibile locurile. Din câte observ din alte păreri ale clienților, este deja o practica a acestei agentii de turism.
Partea urata a povestii este ca am rămas și fără vacanta și fără posibilitatea de a cumpăra alta.
Comunicarea este foarte greoaie cu aceasta agenție.
Nu recomand nici celui mai mare dușman!
Carmen daniela irimia
Carmen daniela irimia2 ani în urmă
Personal amabil, însă nu te ajută decât cu încasarea banilor. A doua zi hotelul a infirmat posibilitatea de cazare și a urmat alt drum, altă așteptare pentru returnarea banilor în conturi și altă căutare, de data aceasta la o agenție de turism care a meritat toată aprecierea!
Geo Dumbrava
Geo Dumbrava2 ani în urmă
Dezamăgitor. Cea mai proastă experienta am avut o cu această agenție. In ziua precedenta plecării am fost informat ca nu ne putem caza la hotelul pentru care achitasem integral cu 2 luni înainte. După ce tot ei, agenții au țipăt și s au purtat ingrozitor cu noi, ne au relocat pentru 2 zile într o mizerie de hotel, cu mâncarea groaznica, camere împuțite la propriu. Am plătit ptr hotel de 4 stele și ne am pierdut 2 zile din concediu într o mizerie care nu merita nici o stea. Draga direct booking, pentru cele 2 zile îmi vreau banii înapoi.
Gheorghe Branoiu
Gheorghe Branoiu2 ani în urmă
Sunt multumit de Direct Booking. Si nu sunt la prima colaborare cu ei. Lucreaza la fel ca in reclama de la TV: "langa tine de la rezervare pana la cazare".
Anghel Simona Ventana Puertas
Anghel Simona Ventana Puertas2 ani în urmă
Ocoliti aceasta agentie,sunt cei mai deseriosi,iti confirma rezervarea,iti trimite factura,faci plata,apoi la 2 zile primesti mail ca hotelul nu mai are disponibilitate.De 1 saptamana ne chinuim sa ne recuperam banutii,astazi am dat 25 de apeluri...nu te baga nimeni in seama.Ocoliti sa nu patiti ca noi,sunt atatea alte agentii serioase,nu dati banii acestor hoti.
Cristina Mihaela Apostol
Cristina Mihaela Apostol2 ani în urmă
Am facut mai multe rezervări prin intermediul lor. Foarte multumita de colaborare. Am avut o calatorie anulata si mi s au returnat banii sub forma de voucher-depozit.
Ioana Minescu
Ioana Minescu2 ani în urmă
Nu primesc nicio informatie pentru vacanta mea din Egipt. Nu reusesc sa vorbesc cu nimeni la telefon. Cea mai proasta experienta pe care am avut-o cu vreo agentie de turism.
Desi zborul meu este programat peste 3 saptamani - 9 august, nu am nicio informatie. Nu stiu daca se zboara sau nu. In call center tot ce mi se spune este “ ca nu se stie nimic “. Nu mi se pare normal, am platit tot biletul din februarie.
Mihaela minescu
Mihaela minescu2 ani în urmă
Am rezervat prin intermediul agenției dumneavoastră o vacanță în Egipt pe care doresc sa o reprogramez pentru anul 2021din motive obiective si anume situația pandemiei globale Covid 19.Comunicarea cu personalul agenției lasa de dorit.Nu putem avea acces la nici un fel de informații referitoare la posibilitatea reprogramari.Agentul care se ocupa de acesta rezervare Cristi Cătălin Chihan nu ne furnizează nici un răspuns. Este o situație neclară in care intenționat ne țineți .Rusine!!!
Locații recomandate