/Prahova/Agentie de turism

Casa David

Breaza, Str. Plt. Radulescu, Nr.7, jud. Prahova, Breaza de Sus, România

Casa David
Agentie de turism
4.3
162 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5MP8+5H Breaza de Sus, România
+40 722 673 426
infopensiuni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ramona1 an în urmă
Am fost cazați la aceasta pensiune. Recomand cu încredere. Curat, foarte frumos amenajat și un personal extraordinar. Vom reveni ori de câte ori avem ocazia!
Daniel Adrian
Daniel Adrian2 ani în urmă
Confort si personal amabil. Căldură sufleteasca.
Cata POP
Cata POP2 ani în urmă
Am stat de două ori în această locație și de fiecare dată am fost foarte mulțumit de felul în care ești primit, de curățenia exemplară. Paturi comode, televizoare mari cu multe programe, caldură în perioada rece. Mâncarea , atât micul dejun cât si la amiază, este proaspătă și bună. Doamna de la recepți și proprietarul , niste oameni minunați. Am să revin cu plăcere de fiecare dată când voi avea drum pe aici.
Adrian nedelcu
Adrian nedelcu2 ani în urmă
Curat si usor de ajuns acolo! Au si un mic restaurant cu tot ce trebuie.
Aussi Canbbera
Aussi Canbbera4 ani în urmă
Din pacate acest loc s-a transformat in mosia unor bucatari. Suntem un grup de sportivi si pentru ca am indraznit sa intram in restaurant prin fata am fost facuti bucuresteni prosti si nesimtiti de catre bucatar si nevasta-sa. Pacat de locatie. Servirea sub orice critica. Daca cineva murdarea din greseala fata de masa imediat i se facea observatie. Dupa aceasta experienta neplacuta nu mai pot recomanda acest loc. Imi pare rau...
Bianca Craciun
Bianca Craciun4 ani în urmă
Am fost in cantonament aici si am fost tratati ca pe niste animale mai mult, am primit amenintari si jigniri doar pentru ca am intrat pe usa din fata si "facem mizerie si au clienti", de parca noi nu platiseram sa venim aici si noi nu eram clienti. pacat de pensiunea in sine ca era un loc chiar frumos😅
Felicia Iancu
Felicia Iancu2 ani în urmă
Foarte bine ne-am simțit, foarte curat, căldură de nu puteam sa respirăm, mancarea gustoasa, a fost totul ok. O sa revenim cât de curând.
Monica Gheorghe
Monica Gheorghe2 ani în urmă
Foarte frumos, camere curate, totul nou. Oameni primitori.
CRISTI M. CRISS RYU BUZAU
CRISTI M. CRISS RYU BUZAU2 ani în urmă
O pensiune superba,curatenie cum rar intalnesti, caldura, internet, personal foarte serviabil,din punctul meu de vedere este de nota 10, nu ma pot pronunta vis a vis de mancare, dar cu siguranta, cu prima ocazie voi incerca, si sigur va fi curand, dupa voi reveni, Succes,si curaj !
Locații recomandate