/Prahova/Agentie de turism

Happy Trip - Excursii de o zi

Happy Trip - Excursii de o zi
Agentie de turism
4.4
18 recenzii
8 comentarii
+40 724 932 719
happy-trip.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ungureanu Lucian
Ungureanu Lucian2 ani în urmă
Am fost foarte reticent in momentul in care am decis sa aleg aceasta agentie din cauza anumitor recenzii pe care le-am citit. Recunosc ca am verificat daca are licenta si asigurare (ele exista). Este pentru prima data cand merg in execursie cu aceasta agentie, dar deja ma gandesc la urmatoarea pentru ca totul a fost la superlativ. Mentionez ca am ramas impresionat de profesionalismul ghidului (o adevarata enciclopedie si o voce placuta), iar soferul autocarului iti transmitea siguranta si calmitatea pe care o avea. Am avut impresia ca au imprumutat cate ceva din ospitalitatea greceasca, deoarece la fiecare itinerar turistic mai adaugau cate o vizita suplimentara care nu era in program, asa cum gasesti in restaurantele din Grecia unde nimeni nu pleaca pana nu primeste ceva din partea casei, pentru a fideliza clientii, turistii in cazul nostru. Referitor la locatiile de cazare am fost sceptic si resemnat pentru ca am avut experiente neplacute in trecut cu alte agentii si ma gandeam ca oricum ajung in camera doar pentru odihna. Nimic mai fals, si de aceasta data m-au impresionat cu locatiile alese (imbinare intre modern, bun gust si rafinament). Tot ce am scris este pe bune. Eu asta am constatat si sunt foarte critic, dar nu am avut ce sa obiectez.
Silvia Francu
Silvia Francu4 ani în urmă
O experiență tristă care se putea solda cu un infarct. Din fericire s-a ajuns doar la spitalul din Mangalia prin amabilitatea unor turiste independente. Agenția si respectiv ghida, au considerat prioritar respectarea strictă a obiectivelor, fără a tine cont de starea vremii din acea zi. La Cap Kaliacra, pe o ploaie torentiala, turistii au fost scosi din autocar pentru a vizita niste ruine si s-au intors cu apa siroind uzi la piele, obligați să stea așa toată excursia pe scaunele ude ale autocarului.
Urmatorul obiectiv, Dalboka, unde tot datorită ploii se formasera aluviuni maloase care acopereau drumul (pantă destul de abruptă) către restaurant. Autocarul s-a impotmolit si el și a durat peste 3 ore ca să poată fi scos.
Dacă se mergea direct la Balcic si apoi se vizitau celelalte obiective, era mult mai bine, dar agentia a considerat că sănătatea noastră e mai putin importantă decât ordinea prestabilită a excursiei.
Manda Neagu
Manda Neagu4 ani în urmă
O agentie de calitate indoielnica de genul celor infiintate de aproximativ un an care dau dovada de neprofesionalism.Am fost intr.o excursie de o zi la Balcik unde nu s.a resoectat programul,masa de pranz de la Dalboka a fost anulata fara drept de apel si fara nici o consultatare cu turistii.Ghida ia decizii contradictorii anuntand in autocar o ora de intoarcere,iar pe drum se razgandeste si anunta o alta ora.Total neprofesionalisti.Patroana agentiei sta infipta in scaunul din dreptul ghidei si supevizeaza cu un aer acru,doar e sefa...,tot discursul ghidei si relationeaza foarte "dragut"cu turisti.Recomand cu cadura aceasta agentie celor care vor sa.si petreaca o excursie relaxanta, plina de nervi...
Dragos Demetrescu
Dragos Demetrescu4 ani în urmă
Agentie de turism de anvergura medie, cu un raport foarte bun calitate / pret. Eu personal am avut o colaborare excelenta cu ei!
Ali Preo
Ali Preo5 ani în urmă
Gabriel Petre
Gabriel Petre6 ani în urmă
Agenție de voiaj cu servicii excelente!
Cosmin Picu
Cosmin Picu2 ani în urmă
Multimim lui Leo,Jean si Daniel ghizilor nostri si nu ultimul rand Silviei. Orice excursie organizata de ei a fost un prilej de distractie si aventura.
Firtat Florentina
Firtat Florentina2 ani în urmă
Totul a fost perfect.. Și bineînțeles a noi am fost un grup frumos.. Cuminți ascultători.. Civilizați.. Am fost răsfățați în ceea ce privește preocuparea organizatoarei noastre d na silvia. A avut grija de toate detaliile.... Asta dovedește profesionalism.. Cred și eu.. Rezista de atita ani.. Informațiile primite de la ghidul nostru dl Dragoș au fost demne de o enciclopedie.. Au avut presărate printre ele glume. Aluzii. Alte noutăți. Mondenități.. Dl Dragoș face parten pleiada ghizilo de top.. Îți mulțumim silvia
Locații recomandate