/Mures/Agentie de turism

Travelio Romania®

Travelio Romania®
Agentie de turism
5
22 recenzii
8 comentarii
+40 722 111 171
travelioromania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Erszebet Kiss
Erszebet Kiss4 ani în urmă
Recomand!!!!! Aveam nevoie la inceputul anului de o agentie pentru a ne ajuta cu o delegatie in Japonia - prima delegatie - si cei de care am mai auzit ca fiind buni ne-au socat cu costurile. Un coleg ne-a recomandat sa cerem si de la Travelio Romania, el a luat vacanta de la ei. Ce a rezultat? O DELEGATIE IREPROSABILA, bilete de avion, cazari, transferuri... un pachet de nota 10+. Pana si partenerii nostri din Japonia ne-au felicitat pentru ca totul a decurs fara nici o eroare. DECI SE POATE, prea-alte-mari-si-vestite agentii din Cluj.
Diana Maria
Diana Maria4 ani în urmă
Recomand! Am cerut oferte de la mai multe agentii, dar aici am avut cel mai bun pret pentru Thailanda si cele mai frumoase hoteluri. Abia asteptam urmatoare vacanta in Bali. Va multumim pentru cardul TRAVELIO VIP, o sa il folosim la maxim :-P
Andreea S
Andreea S4 ani în urmă
Toate agentiile se lauda ca au cele mai bune oferte insa preturile sunt la fel cam peste tot DAR la agentia asta chiar ni s-au comparat in fata noastra tarifele pentru Antalya, ne-au aratat oferte de la Christian, de la Paralela 45, de la Kusadasi si inca de la vreo cateva pe care nu le mai stiu si asa noi am ales pretul cel mai mic. Multumim oameni faini, de acum nu mai alergam in tot Clujul la agentii, le avem pe toate la voi :-) :-) -)
Mara Mara
Mara Mara4 ani în urmă
Turcia, Egipt si peste 1 saptamana plecam in Tunisia. Am ales vacantele prin Travelio si ne pare tare bine. Nici nu stiu cum erau tarifele la alte agentii, pe mine ma intereseaza sa mi se recomande un hotel bun si sa nu ratez concediul. Asta am primit aici si va multumesc! Recomand!!!
Sanda Sanda
Sanda Sanda4 ani în urmă
O recomand pe doamna Adriana din toata inima. Prima data cand am vazut ca s-a deschis agentia in locul fostei florarii de pe calea Manastur, am intrat de curiozitate si de atunci am plecat in vacanta de 3 ori cu agentia Travelio...doamna chiar stie ce sa recomande si este mereu sincera, aveam nevoie de o asa agentie in Manastur si in Cluj!
Petronela Petronela
Petronela Petronela4 ani în urmă
Recomand cu drag, primesti raspuns la orice intrebare, transparenta totala. Am avut incredere sa luam vacanta in Turcia si vom mai colabora. Multumim!
Dana Raveca
Dana Raveca4 ani în urmă
Va recomand cu drag agentia, daca nu era doamna din agentie sa ne dea idei, nu descopeream multe locuri in Ro cu tichetele de vacanta. Va pup
Bbvintu1
Bbvintu12 ani în urmă
Best Coffee în town
Locații recomandate