/Mures/Agentie de turism

Arcadia Travel

Strada Târgului nr. 2, Târgu Mureș 540069, România

Arcadia Travel
Agentie de turism
5
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHW7+5V Târgu Mureș, România
+40 743 572 378
travel-arcadia.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Năznean
Roxana Năznean2 ani în urmă
Cele mai bune colaborări le-am avut de-alungul timpului cu agenția Arcadia Travel. Silviu este total interesat și implicat pentru ca la finalul unui sejur sa aibă cei mai mulțumiți turiști. La ei am avut mereu parte de cazări verificate, de liste cu obiective turistice ce merita vizitate și toate la un preț foarte avantajos. Big like for Arcadia Travel! Sunt nerăbdătoare sa îmi planific următoarea călătorie împreună cu voi!
Monica Pop
Monica Pop2 ani în urmă
Super ofertă Egipt- Super distracție - Super confort- Super agenție, etc.& totul la superlativ. Agenție faină-oameni faini....Silviu &Marcela.
Costel Pasnicu
Costel Pasnicu2 ani în urmă
Seriozitate, profesionalism, receptivitate și disponibilitate pentru turiști. Cele mai plăcute city breakuri având ca și ghizi pe doamna Marcela și domnul Silviu. Recomand cu încredere.
Rozalia Gabor
Rozalia Gabor2 ani în urmă
RO: Arcadia Travel = o echipă de profesioniști, singura cu care colaborez (fie în scop profesional, fie personal, în țară și străinătate) încă de când s-a înființat, adică aproape 10 ani, cu pachete turistice unice în țară, cu un raport calitate/preț de nerefuzat, prompți, sinceri, eleganți și de încredere. Și un detaliu pe care ft puțini clienți îl cunosc: singura agenție de turism din țară care, pe cheltuiala proprie, a promovat România la cel mai mare târg de turism din Europa și care a adus în țară pachete turistice inedite. Cu Arcadia Travel, lumea chiar este ”la un pas distanță”!

EN: Arcadia Travel = a team of professionals, the only one I collaborate with (either professionally or personally, in the country and abroad) since it was founded, almost 10 years, with unique tourist packages in the country, with an excellent quality / price ratio, prompt, sincere, elegant and reliable. And a detail that few clients know: the only travel agency in the country that, at its own expense, promoted Romania to the largest tourism exhibition in Europe and that brought unique tourist packages to the country. With Arcadia Travel, the world is really "one step away"!
Popa Ionut
Popa Ionut2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, dedicare, servicii de calitate,
Ii multumesc lui Silviu si doamnei Marcela pentru profesionalism!
Cu siguranță și pe viitor voi apela cu încredere la serviciile turistice oferite de Arcadia Travel.
Laura Fărcaș
Laura Fărcaș2 ani în urmă
Calitate, seriozitate, implicare!
Orice locație îți dorești să vizitezi, echipa Arcadia te sfătuiește și îți îndeplinește visele! Oameni super faini, de nota 💯 🔝🔝🔝
Ramona Ratiu
Ramona Ratiu2 ani în urmă
Profesionalism, amabilitate, preturi convenabile si orientare spre nevoile clientilor. Multumesc, Silviu&dna Marcela!
Alexandru Neagu
Alexandru Neagu2 ani în urmă
Silviu este o persoană foarte amabilă, săritoare, un ghid desăvârșit și de încredere. Recomand cu căldură Arcadia Travel.
Locații recomandate