/Hunedoara/Agentie de turism

Christian Tour Deva

Bd. Decebal, Bl. S, Deva 330020, România

Christian Tour Deva
Agentie de turism
4.3
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWM3+CP Deva, România
+40 354 710 311
christiantour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marinela dobarcau
Marinela dobarcau2 ani în urmă
Foarte multă amabilitate!
Codrut Tilea
Codrut Tilea2 ani în urmă
Din nefericire am avut o experienta negativa cu ei. Cu o saptamana inainte de concediu ne-au modificat un lucru esential al calatoriei si anume transportul. Nu ne-a convenit acest lucru si am facut cerere pentru rezilierea contractului. Ne-au spus ca ne primim banii inapoi insa de aproape 3 saptamani ne luptam cu ei. Angajatii cu care am vorbit pentru rezervare nu ne mai raspund la telefon, iar daca sunam la sediu spun ca ei nu au nici o autoritate si nu ne dau nici un alt numar de contact. A expirat si perioada din contract de returnare a banilor si noi inca nu i-am primit. Aceasta este a doua experienta negativa cu ei si va fi si ultima. Lipsa toatala de profesionalism din partea angajatilor! Cand e vorba de incasat banii ne sunau si dupa programul de lucru, inca acum cand e de recuperat nu mai dai de niciunul!
Marinela Max
Marinela Max4 ani în urmă
Din nefericire,am avut experiente neplacute cu aceasta agentie.Am apelat la serviciile ei pt prima data,dar nu se va mai repeta.Am avut un sejur in Creta,Stalida,Irini Studios.Conditiile in hotel nu corespundeau cu ce am contractat:wifi inexistent,curatenie minima,superficiala,etc.Este obligatoriu sa verificati mult mai serios locatiile unde ne trimiteti.Fiti profesionisti!!Cand am contactat agentii din Creta,nu mi-au raspuns la tel,am scris sms,nici un raspuns.Abia la un alt apel a doua zi,mi s-a raspuns cam asa:"nici eu nu am wifi".Despre pretul excursiilor din lista primita de la agenti,ce sa mai vorbesc?!Dublu fata de al agentiilor din statiune.Asa va pierdeti clientii!!!!
Valentin nichiteanu
Valentin nichiteanu4 ani în urmă
FELICITARI CHRISTIAN TOUR AGENTIA DEVA DNA ADA ,DNA GABI SI DIANA JOSAN age nt turism antalya,o vacanta de vis hotel trendy antalya ,foarte bine organizati,seriosi chiar meritati LOCUL 1 IN ROMANIA.Am mai fost si cu alte agentii dar CHRISTIAN TOUR MI-A INTRAT LA SUFLET,abia asteptam la anul sa mergem cu CHRISTIAN TOUR AGENTIA DEVA.BRAVO SI INCA ODATA FELICITARI!!! SUNT CEI MAI BUNI!! RECOMAND!
Raluca Scheff
Raluca Scheff4 ani în urmă
Seriozitate si profesionalism. Foarte bine.
Bianca Negru
Bianca Negru5 ani în urmă
O agenție de încredere, multe oferte de sejur si angajati profesioniști. Recomand!
Cosmin C
Cosmin C6 ani în urmă
Am avut ocazia sa mergem intr-un sejur in Grecia insa experienta cu ei a fost dezastruoasa.

Transportul a fost realizat din foarte multe bucati.
Nu ne-au dat detalii cu privire la transport, a trebuit sa sunam la agentie sa intrebam cand, unde si cum vom fi transferati.
Am fost pusi sa asteptam in mijlocul tarii fara nici o informatie (ghidul nu a mai raspuns la telefon), fara sa stim unde trebuie sa asteptam autocarul sau cand trebuie sa vina.
Ghidul a vandut bilete in excursii la dublu pret decat cele din statiune.
Cand am avut o preblema cu cazarea nu s-au implicat deloc.

Nu recomand sub nici o forma aceasta agentie!
Daniela Ciocea
Daniela Ciocea2 ani în urmă
Personal calificat, amabil si foarte atent,de fiecare dată cand am apelat la serviciile lor au fost cu noi foarte amabile si atente,recomand cu incredere sa apelați la serviciile lor,mulțumim Christian Tour.
Locații recomandate