/Hunedoara/Agentie de turism

WISE.TRAVEL

str. Bazinelor nr, Uricani 700736, România

WISE.TRAVEL
Agentie de turism
5
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5FJQ+25 Uricani, România
+40 757 110 087
wise.travel
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona Marian
Ramona Marian2 ani în urmă
WISE.TRAVEL oferă servicii de calitate, la preţuri foarte bune! Felicitări oamenilor profesionişti şi pasionaţi de turism care lucrează la această agenţie!
Scurtu Petre-Adrian
Scurtu Petre-Adrian5 ani în urmă
Foarte multumit de vacantele prin ei. Au preturi bune si agenti dispusi sa te asculte si sa iti personalizeze orice.
Camelia Stingu
Camelia Stingu2 ani în urmă
Colaborez cu Wise Travel chiar de la inceput, in mod special cu Adelina Cretu si pot spune ca pe parcurs am devenit dependenta de aceasta colaborare.
Pentru mine, iubitoare de calatorii de cele mai multe ori indepartate si destul de complexe, sunt foarte importante experienta si intelegerea persoanei care ma ajuta sa-mi planific calatoria; am beneficiat de o colaborarea excelenta.
Intr-un an dificil, in care nu mai speram sa pot calatori, am avut parte de experiente minunate, ghidata de abilitatile Adelinei de a deslusi situatii dificile si de a gasi solutii intr-o perioada plina de incertitudini.
Adaug si subliniez abordarea profesionista si amabilitatea.
Multumesc
Simina Lavinia Szocs
Simina Lavinia Szocs2 ani în urmă
Lucrez cu Wise Travel în calitate de business partner, reprezentând Organizația Umanitară CONCORDIA. Nu am decât cuvinte de laudă, sunt fantastici.

Alexandra Canila, reprezentantul nostru desemnat - mi-a devenit in numai 3 luni de colaborare colegă și prietenă. Nicio clipă nu a lăsat senzația că o deranjez cu multitudinea de intrebari, solicitari de schimbari sau anulari de ultim moment. M-am simțit mereu tratată ca fiind client premium, desi nu este cazul.

Solicitările noastre au primit răspuns totdeauna croit pe bugetul & nevoile & dorințele noastre, iar echipa și-a găsit permanent disponibilitate sa ne ajute, uneori chiar și după program. Nu numai că îmi este sprijin esential la muncă, dar abia aștept să pot să mă sfătuiesc cu Alexandra și în ce privește destinațiile de vacanță :)
Victoria Diaconasu
Victoria Diaconasu2 ani în urmă
Avem deja 3 ani de cand Wise ne organizeaza vacantele si suntem extrem de multumiti. Adelina are un knowledge base impresionant si foarte multa imaginatie. Gratie ei am ajuns sa avem concedii de vis. Multumim!
STIL IMOBIL
STIL IMOBIL2 ani în urmă
Profesionalism, rapiditate, raport pret/calitate excelent, echipa foarte buna, recomandarile facute au fost excelente. Pachetele de vacante/concedii achizitionate in ultimii ani au fost de 5*.
Cea mai buna agentie de turism din Iasi dpdv a seriozitatii si calitatii serviciilor! Recomand cu incredere!
Corina Nechita
Corina Nechita2 ani în urmă
Recomand cu drag WISE.TRAVEL , oameni minunați, transparenți, corecți. Când iti doresti o vacanta , ea poate deveni frumoasa și reusita doar cu ajutorul echipei WISE și în special a Adelinei. Va mulțumesc oameni frumoși pentru implicare, soluții și profesionalismul de care dați dovada.
Sorin Achitei
Sorin Achitei2 ani în urmă
Dedicati si profesionisti, nota 10+++
Locații recomandate