/Gorj/Agentie de turism

Agentia de turism Elegant Travel Targu- Jiu

Strada Tudor Vladimirescu, Târgu Jiu, România

Agentia de turism Elegant Travel Targu- Jiu
Agentie de turism
4.7
133 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27RC+GX Târgu Jiu, România
+40 253 223 087
eleganttravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rodana Udresxu
Rodana Udresxu2 ani în urmă
E o firma foarte serioasa ce raspude promt clientilor
Danutz Grosu
Danutz Grosu2 ani în urmă
Personal amabil, pregatit profesional,primesti toate informatiile ce ti le doresti
Lucian Silviu
Lucian Silviu4 ani în urmă
De toata jena...am sunat intr.o zi la pranz si am intrebat ce oferte au pt litoral.Am convenit cu un anume domn Vlad sa aleaga pana la orele 16-17 cateva oferte pe care sa ma uit cand ajung la agentie.Am ajuns la agentie iar acel domn Vlad mi.a spus ca nu a avut timp de mine.Daca nu.i ajung 5 ore sa gaseasca o oferta am concluzionat ca sunt "foarte important"in calitate de client pt el si am plecat.Tin sa.i multumesc !

Referitor la raspunsul agentiei...tin sa precizez si pot dovedii acest lucru faptul ca ma interesau doar ofertele din Paralia Katerini......raspunsul agentiei nu face decat sa dovedeasca faptul ca nici macar nu l.a interesat pe respectivul Vlad ce anume vroiam sa cumpar....sper ca cei care trec pragul acestei agentii sa nu fie tratati ca mine ..cu minciuna si aroganta....iar patronului imi permit sa.i dau un sfat:nu mai incercati sa dat bine pe net inventand motive,parerea mea ca e mai simplu sa umblati la comportamentul angajatilor...nu e nimeni fercit cand e mintit..eu nu permit sa fiu mintit de un angajat al unei agentii..
Andrei Dinulica
Andrei Dinulica4 ani în urmă
Recomand cu tărie! Am cumparat un revelion la Istanbul, si tin sa mentionez ca in urma unor simple comparații cu alte agenții de turism, am primit cea mai buna oferta. Nefiind prima interacțiune cu cei de la Elegant Travel, pot spune ca In ultimii 2 ani de fiecare data am fost foarte mulțumit de serviciile si amabilitatea primită.
Din punct de vedere al profesionalismului jos pălăria!
Faceti treaba super buna si multumesc mult inca odata!
Marius Pavel
Marius Pavel4 ani în urmă
Nu ajungi sa discuti cu nimeni nici dupa 1 h de asteptare. Angajatii vin cu intarziere la munca, nu exista un mod de pastrare a ordinii de servire a clientilor (astfel ca unii profita si se infig romaneste in interior, fara nici-o urma de bun simt !). Cu sala plina si inca 8 persoane pe holul din fata firmei, o doamna blonda, care ocupa un birou pe stanga, in capat, langa fereastra, a stat 1 ora cu capul doar in telefon!!! Si daca e patroana, ceea ce nu m-ar mira, mi se pare o atitudine lipsita de respect fata de toti cei care asteapta, sa nu te ocupi de nici-un client timp de 1 ora intreaga.
Tudor Graur
Tudor Graur4 ani în urmă
Lucrez cu Elegant Travel de mai multi ani deja și mereu am primit cele mai bune oferte iar timpul de răspuns este mereu foarte bun. Recent am cerut o oferta pentru revelion iar prețurile și variantele au fost mult mai bune decât ce se poate găsi pe site-urile externe. Daca vreți consultanta specializata va recomand o vizita in agentie!
Teodora Diaconu
Teodora Diaconu4 ani în urmă
Excelent! De doi ani facem vacantele numai cu Elegant Travel si suntem foarte multumiti! Preturi foarte bune si am primit recomandari excelente in ceea ce priveste locatii child-friendly. Am avut mereu vacante foarte frumoase, chiar si cu doi copilasi micuti alaturi. Recomand cu drag!
Popa Florin
Popa Florin4 ani în urmă
Am fost in cel puțin 5-6 vacante prin Elegant Travel Tg Jiu și sunt foarte mulțumit de promptitudinea și servirea de care au dat dovada. Cea mai buna Agentie de turism și cele mai mici prețuri pe care le am putut găsi dintre multe alte agenții cu care am avut contact. Mii de mulțumiri Vlad Gurgui!!!!!
Locații recomandate