/Covasna/Agentie de turism

Mocanița

Covasna 525200, România

Mocanița
Agentie de turism
3.7
200 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R6W7+74 Covasna, România
+40 761 607 289
cfi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Bogdan bălănescu
Bogdan bălănescu2 ani în urmă
Locomotivele, vagonetele, calea de rulare și macazul arata groaznic, distruse. Un focar de infecție pentru turiști!
Păcat ca nu funcționează mocanita pe acel traseu montan....
Badita Claudiu
Badita Claudiu4 ani în urmă
E una dintre putinele cai ferate inguste care se mai afla in exploatare pentru turism. Nu am apucat sa calatoresc cu mocanita deoarece e inchisa circulatiei iarna. Ar trebui reconditionat planul inclinat Comandau si adaugat circuitului turistic, ar fi o experienta unica in tara.
Aquatar
Aquatar4 ani în urmă
Deși este sambata, trenulețul ar fi trebuit să funcționeze. Am sunat la numere indicate pe siteul mocăniței și am aflat ca la cea mai mică ploaie trenul nu funcționează din cauza unui deal care ar cauza probleme locomotivei. Așa că am făcut traseul mocăniței de la un capat la altul pe jos. La hotel Bradul de unde ar fi trebuit să fie plecarea nu văzusem nici o locomotiva pe calea ferată. Nu am întâlnit nici o locomotiva pe traseu și nici la destinația finală, planul înclinat, nu era nici o locomotiva.. La fel și cu dealul cauzator de probleme mocăniței, nu am găsit nici un astfel de deal. Linia e aproape dreapta. Nu știu cum fac ei și de unde aduce respectivă locomotiva că să o pună pe șine, e un mister pentru mine. Cele două locomotive din poza sunt nefuncționale și sunt doar de decor.
Florin Samoil
Florin Samoil4 ani în urmă
Nu e foarte spectaculos intrucat locomotiva este diesel si se aude ca un tractor. In schimb peisajele compenseaza. Doua opriri, una la fostul funicular, a doua la cascada.
Ildiko Sfarlea
Ildiko Sfarlea4 ani în urmă
Traseul mocăniței este de la Hotel Bradul pe Valea Zânelor și înapoi. Aer curat, pesaj de admirat, merita plimbarea!
A Stefan
A Stefan4 ani în urmă
Un loc frumos pentru o zi de relaxare.
Stefan Draghici
Stefan Draghici2 ani în urmă
Vara sâmbătă și duminecă funcționează Peisaje frumoase și un aer de brad pur FRUMOS. Îl puteți găsii în localitatea Covasna - stațiune lîngă Spitalul de cardiologie, Hotel Bradul și Hotel Clermond.
Orlando Neagu
Orlando Neagu2 ani în urmă
Cinci stele pentru ceea ce a fost mocănița din Covasna si zero, zero, zero pentru administrația locală, județeană, națională si pentru toti cei care au trăit și îmbogățiț de pe urma lemnului transportat cu aceasta capodoperă a tehnicii, mai veche chiar decât Romania.
Cinste celor ce-au făurit, rusine celor ce distrug si lasă in uitare.
Locații recomandate