/Covasna/Agentie de turism

Montana Hotel

Strada Tóth nr.23, Covasna 525200, România

Montana Hotel
Agentie de turism
3.8
572 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R5VJ+8P Covasna, România
+40 267 340 097
sindtour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Braila Mircea
Braila Mircea2 ani în urmă
M-am simțit furat și desconsiderat, deși mi-am plătit biletul de cazare integral. Pentru că administrația hotelului nu a plătit abonamentul la furnizorul de servicii TV sau a durut-o în "suflet" de cei de pe urma cărora trăiește, pe data de 1 decembrie, de Ziua Națională a României, la ora 7,00, a fost întrerupt semnalul TV și nu a mai revenit nici pe data de 03.12.2021. Cum după proceduri nu prea ai ce face, nu-ți rămâne decât sa te uiți la TV. Vremea era cetoasa și mai și ploua din când în când astfel că nu era vreme de plimbare. Pentru ca tacâmul să fie complet, zi de zi, ospătărițele ne întrebau: Când plecati? Din cele câteva zeci de persoane care încheiau perioada de cazare pe data de 03/04.12.2021, marea majoritate au plecat mai devreme și cu 2-3 zile. Concluzia: nu mergeți la hotel Montana la sfârșit de sezon. Și încă ceva: directorul este român.
Gheorghe Petrut
Gheorghe Petrut2 ani în urmă
Curat, frumos,dar doctori lasă de dorit,păcat ! Am vrut sa fac o injecție și a trebuit să merg la spitalul din oraș unde sânt profesioniști, Rușine!
Gabriel Ciociinoiu
Gabriel Ciociinoiu2 ani în urmă
Am fost cazat în perioada 1-6 sept, rar găsești atita ospitalitate. Cazare 10- curățenie 12- mincare + servire 15, și 20 pentru Doamna meneger. Nu mi-a părut rău că am ales aceasta locație.
Niculina Filip
Niculina Filip2 ani în urmă
Sunt incintata de tot ce am găsit aici. Tratament ok, personalul începind de la recepție, medic, asistente, doamnele care servesc masa, extrem de binevoitoare. Este ptr prima data cind am venit, dar recomand cu încredere și voi reveni în primăvara din nou, ptr tratament. Va mulțumesc ptr ca m-ați convins sa va aleg
VARLAN MARIA-ELENA
VARLAN MARIA-ELENA2 ani în urmă
Am fost cazata aici in luna iulie. Conditii excelente la cazare si mancare foarte buna si multa :), tratament de nota 10. Personalul amabil si profesionist. S-au aplicat toate masurile privind Covid 19, au facut si circuite bine delimitate. In lifturi si pe holuri au pus geluri dezinfectante pt turisti. Fiind situati chiar langa padure au o priveliste minunata, iar aerul de aici a fost un medicament nu doar pentru trup cat si pt suflet.
Voi reveni cu drag!
Eugen Rasina
Eugen Rasina2 ani în urmă
Sistemul de rezervari functioneaza incorect, se ofera un serviciu care nu poate fi oferit, fara a anunta in avans clientul, desi se cunoaste situatia. Clientul e pus in situatia da a accepta o varianta defavorabila la receptie sau sa plece.
Se ofera in weekend loc in camera de 3 stele, cu trei mese, bufet suedez la 192 ron si afli la sosire, la receptie ca e nunta si nu poate fi onorat serviciul si primesti oferta de mancare rece la pachet pentru una din trei mese sau loc cu mic dejun la 147 ron. Desi in momentul rezervarii, cu o zi inainte, se cunoastea ca este nunta sambata, doua persoane diferite, receptionerii Ionela si Anca nu au anuntat ca va fi nunta si nu poate fi onorat pachetul oferit si comandat de 192 de ron.
In 2021, in Romania, aceasta metoda se numeste inducere in eroare a clientului cu servicii ce nu pot fi prestate, in cunostinta de cauza.
In camera curatenia nu este completa, pervazul e plin de muste si praf, frigiderul murdar la interior.
Clasificarea este facuta intr-un mod incorect, camera vanduta la 3 stele are paturi neconforme, lungimea nu este de 2 m ci de cca 1,80 m.
Saltelele sunt vechi, inconfortabile si mobilierul foarte vechi, cel initial probabil,
nereconditionat.
Receptionerul Eva C. nu are pregatirea necesara pentru a intampina un client avizat, toaleta din holul receptiei este la dispozitia clientului chiar daca ai nunta in restaurant.
La micul dejun functioneaza metoda in care nu se completeaza masa cu produse care s-au finalizat, decat la cerere.
Zgomotul furnizat de nuntasi a persistat tarziu in noapte, in parcarea hotelului unde au vedere destul de multe camere.
Pretul pentru saltele si paturile vechi, scurte si lipsa de curatenie este nejustificat.
Aceste metode trebuie sa inceteze in hotelaria din Romania.
Trei mese bufet suedez cu cazarea in camera de 3 stele 197 ron e un pret incredibil de bun fata de 147 ron locul cu mic dejun, dar noi am primit doar carligul cu musca de pastrav.
Mai grav e ca l-am si ciugulit!
JustinPuscasu
JustinPuscasu2 ani în urmă
In ciuda renovarilor, comunismul a ramas impregnat in peretii si in oamenii care deservesc acest hotel, mult prea scump pentru ceea ce ofera. Nu-l recomand. I-as fi dat doua stele pentru ca micul dejun este destul de variat, dar se poate servi doar in intervalul 8.00-9.00 am, ceea ce creaza inghesuiala si nervi. Deci, o stea.
Ionel pirvu
Ionel pirvu2 ani în urmă
sejur fara cusur, personal foarte amabil si profesionist, restaurant excelent, cea mai buna baza de tratament la care am fost; cu alte cuvinte: un loc unde merita sa iti petreci vacanta pentru odihna si sanatate! sigur vom reveni la anul!
Locații recomandate