/Constanta/Agentie de turism

CHEF DE DUCĂ

Constanța 900062, România

CHEF DE DUCĂ
Agentie de turism
4.9
49 recenzii
13 comentarii
Indicații de orientare
5J5J+2F Constanța, România
+40 722 955 777
chefdeduca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MIOARA GOLOGAN158 zile în urmă
Sunteti cei mai buni. Respect, corectitudine si ghizi de valoare. Va multumesc pentru toate momentele petrecute impreuna.
Adi Stoian160 zile în urmă
Am fost in excursiile organizate de agentie, Cappadocia si Coasta Liciei. Totul foarte bine organizat. Recomand tuturor aceste circuite. Sunt bune la pret si vii cu amintiri frimoase.
Tapu Pompilia176 zile în urmă
Pentru a nu avea si alti oameni neplacerile pe care le am eu cu aceasta agentie o sa va relatez pe scurt prin ce trecem noi pentru a ne recupara avansul platit pentru un circuit .
-in data de 29 iunie 2023 am platit avansul pt circuitul "14 nopti in tara celor 1000 de zambete!" -pe data de 25 septembrie am primit mail ca circuitul s-a anulat din cauza neintrunirii numarului minim de turisti.
-in mail omite faptul ca putem sa ne recuperam banii( Va putem oferi urmatoarele variante:
1.Revelion in Iordania 30.12-06.01.2024
2.Emiterea unui voucher (valabil 2 ani) cu suma achitata pentru o alta vacanta din portofoliul nostru.) -----
-ne spune ca in 14 zile ne vireaza avansul, dar dupa multe mesaje,reclamatie la ANPC si telefoane doamna administrator ne promite pe 30 octombrie ca ne vireaza banii.
-primim mai putin de 30% din avans si nici pana in ziua de astazi nu am primit restul, desi doamna spune ca a efectuat plata prin alta banca dar nu vrea sa ne trimita dovada.
Acum nu ne mai raspunde la telefon si mesaje pentru ca o stresam dorind sa ne recuperam banii.
Acum citesc pe recenzii ca mai multe persoane sunt in aceasta situatie.
Evitati aceasta agentie!
Piscina bogdanel359 zile în urmă
Înainte de placare eram emotionat , la intoarcere eram extaziat , pe drum eram incantat, asta e efectul pe care mi la facut chef de buca.
Voiajul meu a fost ceva de genu ,prea bun,

cand sa plec , am pierdut autobuzul apoi a întârziat avionu si trenu sa dus in rapa, cum se poate clar înțelege din cuvintele male, a fost o EXPERIENTA DE NEUITAT, dar hai sa povestesc pe scurt experienta culinara de înalta calitate pe care adventura asta imi a permis sa o experimentez, prima zii am mâncat viermi de c-hur, acestia m au impresionat , a doua zii am mâncat niste răbdare decostolate prajite , a treia zii am avut plăcerea de a gusta , ionutia voma, si a 4 sirop de aer.
Cazarea a fost minunata , de la poduri la dealuri de la munti la maluri , peste tot am dormit fara acoperis.
Si cam asta a fost ,sunt foarte satisfacut de experienta si vreau sa va dau 5 stele din acest motiv, mulțumesc de tot , si ne mai auzim pe ziua de mine într-o nou adventura, plina de voie buna ca prea repede vam lasat cu bine , la cat ne am distrat,
Si va rog schimbati acel transport persoane pe coperta autobuzului
popa ionela1 an în urmă
am plecat fara pix dar agentia chef de duca imi a permis sa cumpar un pix nou si santos ,
cu imensitatea de servicii pe care le ofera, se poate considera una din cele mai bune pe piata, din acest motiv, am ales merg cu iei la satul de vacanta si atunci toti impreuna ne am inchipuit ca voiam sa plecam de aici si ne am gandit ca vrem sa dormim in alta tara , am plecat , am luat nava si ne am dat cu colacu.
plecarea a fost linistita, dar drumu ne a zapacit, la intoarcere eram mai prosti de cand am plecat.
acum hai sa va descriu un moment importane si semnificstiv din voiajul nostru cu chef de buca:
1. momentru desradacinari, este momentul culminant , in care ne am imbarcat si totul a inceput , in timp ce ma urcam pe nava , pritenul meu a spus: stai ba, ca urc ,asteaptama ca te fac sa simti papucu, eu am raspuns foarte sec: taci naibi putin.
o data ce, in sfarsit ne am suit pe nava, aia ne au pus la masa, chef de duca sa prezentat tuturor, si ne a spus ca pana e gata o sa ne si intoarcem, deci mai bine va dati cu colacu, si asa am facut.
in timp ce ne dadeam a venit rechinu si la lasat pe tovarusiu miu fara picior, el tipa, eu radeam, atunci incet incet, rechinul se indrepta spre mine , se apropia... , atunci mi am dat seama ca de fapt era o rechina , am zis: stai fa , si cu facisnul meu extrem am puso la sominic. asa sa termionat exursia, la debarcare eram cel mai fericit om de pe planeta , atata fericire nu mai simtisem pana atunci, si de asta va dau 5 STELE!!!!! you made me happy tank you
Iulia Alexandru
Iulia Alexandru2 ani în urmă
Servicii excelente, amplasarea, atmosfera din resort, totul a fost la superlativ!!!
Colaborarea cu agentia a fost perfecta, seriozitate, profesionalism si o foarte buna comunicare!!!
Cristiana
Cristiana2 ani în urmă
Am fost acum o saptamana in superba Sardinie.
Multumesc agentiei CHEF DE DUCA pentru profesionalismul de care au dat dovada, incepand de la rezervare, program inclusiv ajutorul oferit pentru completarea formularelor necesare.
Sorin Zaif
Ioana Ichim
Ioana Ichim2 ani în urmă
Mulțumim Chef de Ducă pentru suportul acordat pe toată perioada sejurului! Deși am pornit cu stângul, cu o vacanță decalata cu o săptămână din cauza zborului(motiv pentru care nu am mai putut ajunge la acea destinatie), cu ajutorul Danei și preocuparea ei de a nu avea o vacanță ratată, am ales o altă destinație în care am avut o vacanță minunată. Mulțumim de-asemenea pentru interesul permanent al Danei pe perioada sejurului pentru a se asigura ca avem toate serviciile de calitate primite conform contractului. Sperăm ca următoarea vacanță va fi Grecia!!!
Mulțumim Chef de Ducă, mulțumim Dana și speram într-o colaborare de lungă durată!!!
Elena Nicodim
Elena Nicodim2 ani în urmă
Am fost in Madeira - Portugalia prin aceasta agentie, care este foarte serioasa. Profesionalism, preturi bune, sfaturi bune. Face totul pentru binele clientului. O recomand cu mare drag. Bravo, “Chef de ducă”!
Ezato Izet
Ezato Izet2 ani în urmă
Tocmai ne-am întors dintr-un sejur la Bodrum, unde ne-am simțit minunat. Am ales agenția de turism CHEF DE DUCĂ pentru că ne oferă mai multe variante din care putem alege ce ne convine. De 7-8 ani am ne facem vacanțele cu această agenție și nu am schimba-o pentru nimic în lume !!! Cu un singur telefon se poate rezolva orice problemă.
MIHAI SUMMER
MIHAI SUMMER2 ani în urmă
Am apelat la această agenție, pentru un sejur in Sicilia.Dana Raboveanu o adevărată profesionistă.Ne-a organizat un sejur f.bun din toate punctele de vedere: avion,cazare(f.f.frumoasa)in plin centrul Cataniei, transfer aeroport,toate la un preț bun.Multumim frumos!Anela Constantinescu
Adelina Iancu
Adelina Iancu2 ani în urmă
Agentia de turism "CHEF DE DUCA", ne-a oferit toate detaliile necesare si precise. Am ales Antalya. Ceea ce am dorit pentru o vacanta de vis, s-a realizat cu indrumarea agentiei. Multumim, "CHEF DE DUCA" !!! Asteptam cu nerabdare urmatoarea vacanta!
Cxm 007
Cxm 0072 ani în urmă
După experiența din Dubai, din 2019, am optat din nou pentru această agenție. De această dată pentru un circuit în Egipt, în 2020. Din cauza pandemiei, acesta s-a anulat și ni s-au propus în schimb alte variante. După ce am studiat toate alternativele, ne-am gândit și răzgândit, am ales un sejur în Antalya. Apreciem faptul că, în toată această perioadă, doamna Dana ne-a stat la dispoziție (uneori la ore foarte târzii) și ne-a sfătuit mereu. Ca urmare, totul a decurs perfect și am avut parte de un sejur minunat.
Cu siguranță, pe viitor, vom mai apela la această agenție de turism. Vă mulțumim!
Familiile Platon și Mîndru, din Toplița.
Locații recomandate